×
Meny

Snow skateboards / snowskates

Snowskates - skateboard på snön

När den första snön faller och täcker parkerna med snö, vill de flesta säga att skateboard säsongen är över och brädan läggs in i garaget för förvaring. Men om du har en så kallad snow skateboard, så är ett lager med snö inte något som hindrar dig från att åka hela vintern.

Vid första ögonkastet ser en snowskate ut som ett vanligt skateboard deck, men likheten försvinner om du vänder den upp och ner. Undersidan är täckt av ett räfflat mönster, som ger brädan ett bra grepp i snön och ger åkaren möjlighet för att utföra tricks liksom på en vanlig skateboard. Enligt oss är en snowskate ett av de mest innovativa redskapen som uppfunnits sedan snowboarden. Vi älskar det, och det är en riktig must-have till vintern för alla skateboard åkare.

En snow skateboard passar perfekt för åkning i urbana områden, eller i de länder där geografin inte tillåter åkning på skidor eller snowboard.

En snow skateboard har mer grepp än en vanlig skateboard

Utöver att tillföra bättre grepp i snön, är området vid griptapen även förstärkt för att motstå is och snö. Om du vill ha mer grepp kan du förstärka det ännu mer genom att fästa små piggar på översidan av decket.

Snowskate är en relativt ny sport som är en blandning av skateboard och snowboard. Med en snowskate har du möjlighet för att slide, ollie, göra flip tricks och mycket mer i snön, liksom du kan göra med din skateboard.

En snowskate förser dig med flera timmar av skoj ute i snön, oavsett om det är i en backe, park, platt mark eller en hembyggd snowpark. En snowskate kräver inga boots eller bindningar - allt du behöver är din snowskate och ett par skateskor, så är du redo för att ha kul hela vintern.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor