×
Meny

Snow skateboards / snowskates

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Snö skateboard - en skateboard till snön

När den första snön faller och täcker upp den lokala skateparken, kallar de flesta åkare en säsong och lägger skateboardet på baksidan av garaget. Men om du äger en snö skateboard, är ett lager av snö inte ett hinder som kommer att hålla dig från åka skateboard hela vinteren.

Vid första anblicken ser snöskridskategorin ut som ett vanligt skateboarddäck, men likheten försvinner när du vrider den upp och ner. Botten har ett räfflat mönster, vilket ger brädet ett bra grepp i snön och gör att ryttaren kan utföra samma trick som på en vanlig skateboard. Vår skateboard är enligt vår mening ett av de mest innovativa snöfordon som har uppfunnits sedan snowboard. Vi älskar det, och det är en riktig skateboard vinter måste-ha gadget.

Snö skateboarden är perfekt för stadsområden eller i länder där geografi inte tillåter dig att åka på skidor eller snowboards.

En snöskateboard har mer grepp än en vanlig skateboard

Förutom att ge bättre grepp i snön, är grepptejpområdet också förbättrat för att motstå is och snö. Om du vill ha mer grepp kan du förbättra det ännu mer genom att ge spikar på toppen av däcket.

Snöskateåkning är en relativt ny vintersport som är en blandning av skateboard och snowboard. Med en snöskateboard har du möjlighet att glida, ollie, gör flip-tricks och mycket mer ute på snön, på samma sätt som du skulle göra på din skateboard.

Snö skateboard ger sköna timmar i snön, oavsett om det är på en kulle, i gågatan, vid en babypark eller på din hemgata med dina hemmagjorda hopp och ramper. Snöskateboard kräver inte stövlar eller bindningar - skateboard är mer än tillräckligt. Allt du behöver är en snöskateboard och ett par skor - då är du redo att ha kul hela vintern.

SkatePro