×
Meny

Tillbehör till speedskates

Bra att veta

Hitta de bästa speed skridsko delarna


Speed skridskoåkning på inlineskridskor är en sport där deltagarna ofta spenderar mycket pengar och tid för att perfekta och optimera sina redskap - och med goda skäl. När du lyckas uppnå med även de minsta optimeringarna av dina skridskor kommer du att uppleva omedelbar utdelning som resulterar i högre hastigheter och bättre kraftöverföring från skridskor till asfalten.

I det här avsnittet hittar du olika fartskridskokomponenter och speedskridskor till detta ändamål - men också bara för regelbundet underhåll av dina speedskridskor.

Ett mycket användbart speedskridsko tillbehör är vriststabilisatorn från Powerslide. Detta är en stor uppgradering för nya speedskridskor som kan användas för att åka skridskor på fitness eller hockey skridskor som ger mycket mer stöd runt ankeln än ett par high-speed-skridskor. Denna speedskridskokomponent är också utmärkt för de åkare där ute som bara vill ha lite mer kontroll och stabilitet på sin åktur.

Du kanske vill ha en broms


Om du är ny på skridskoåkning rekommenderar vi alltid att du monterar en broms på dina skridskor, om de inte kommer med en förmonterad bromskloss. För detta ändamål har vi några olika bromssystem. Om hjulen är från 84 mm till 110 mm borde du få bromssystemet från Road Hog. Om du använder den största storleken, 125 mm, borde du välja bromssystemet från Powerslide.

Du hittar också fler allrounddelar som bultar, axlar, snören, spännen, ledningar och verktyg. Ta en titt i det här avsnittet för fartskridskor och skridskor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor