Glad Alla Hjärtans Dag
Specialerbjudanden och rabatter  -  Visa erbjudanden
×
Meny

Speed Skates Tillbehör

Bra att veta

Det bästa inom speed skates tillbehör

Speed skating handlar i hög grad om de små marginalerna, rätt utrustning kan därför vara skillnaden mellan första eller andra plats. Speed skates tillbehör är designade för att ta dina prestationer till nästa nivå, och i denna kategori finner du ett brett utbud av utrustning till dina skates. Detta inkluderar delar så som reserv spännen, monterings skruvar och snören.

Undvik skador och öka komforten

Speed skating kan vara intensivt och du är säkert van vid ömma fötter efter en hel dag med intensiv åkning. Som tur är så finns det ett antal produkter som kan hjälpa med att lindra obehaget. Till exempel så kan det vara en god ide att överväga ett par footies eller ankelstöd. Dessa har du på dig under dina strumpor och de förser dig med stöd, hjälper med att motverka blåsor och förser en mer komfortabel passform. Även om de är designade för speed skating så kan de självklart även användas till andra inlines typer.

Liknande kan du även skaffa dig ett par kompression strumpor som hjälper dina fötter och de nedre benmusklerna att återhämta sig efter åkning.

Om du letar efter fler möjligheter för att öka komforten när du är ute och åker, spana då även in våra innersulor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor