×
Meny

Inlines-hockey

Bra att veta

Rull hockey skridskor för både nybörjare och profesionella

Här hittar du inlines och utrustning till street hockey. Vare sig du är nybörjare eller spelar street hockey på en hög nivå, har vi massor av utrustning som passar dig och dina behov.

Street hockey spelas på en torr yta, och därmed använda hockey inlines istället för skridskor. Den vanligaste typen av street hockey äger rum på inlines och med två lag med fyra spelare och en målvakt i varje lag.

Vad kännetecknar hockey inlines?

Hockey inlines liknar på många sätt på hockey inlines. Inlines i denna kategori är alla inliners. Det innebär att du använder samma teknik som du skulle använda om du spelade hockey. Stövlarna är starka och hållbara samtidigt som de har en bra passform. Eftersom stövlar ska knyttas blir dom anpassad till fötterna och gör passningen ännu bättre. Många av stövlarna har god ventilation, vilket är praktiskt när det används för sport. Ramen är oftast gjorda av aluminium och hjulen är relativt små och har en hårdhet på ca 84A - något lägre för inomhusbruk. För att veta mer om Hockey hjul, kan du se vår guide: Köpa hjul för rullskridskor .

Vilken utrustning ska jag använda för street hockey?

För att spela street hockey, ska man i första hand använda inlines och en klubba. Oavsett om du behöver en puck eller en boll, och hur mycket säkerhet du behöver beror det på vilken typ av street hockey, du spelar. Vi har ett brett urval av utrustning. Du kan hitta allt från klubbor och inlines, kullager, hjul och olja. Kontrollera möjligt. vår Guide: Köp av hockey utrustning , för att få mer information om utrustningen.

Vi utför också målvaktsutrustning för street hockey. Kontakta oss gärna direkt du är intresserad av målvaktsutrustning när det inte finns på hemsidan.

SkatePro