×
Meny

Sparkcykel Hjälm

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek
Storleksjusterbar

Bra att veta

Håll huvudet säkert och självförtroendet högt med en sparkcykel hjälm

Ben läker oftast, men ett skadat huvud eller till och med hjärna är väldigt allvarligt, och därför bör du använda hjälm när du åker sparkcykel.

En sparkcykelhjälm är inte bara till för när du gör tricks i luften i skateparken eller grindar rails på gatorna. En sparkcykelhjälm är också viktigt att ha på sig när man bara har kul eller åker runt på sin sparkcykel.

En sparkcykel hjälm är inte bara för nybörjare och barn, många av de bästa tricksparkcykel-åkarna i världen använder hjälm eftersom de vet att en hjärnskakning eller värre kan begränsa dem från att åka igen under lång tid.

Det är ingen tvekan om att ditt sinne är mer tillfreds när du även känner dig säker. Med en kickbike hjälm på ditt huvud får du mer mod till att pusha dina gränser och utvecklas.

Detta betyder att du kan koncentrera dig på tricket och inte vara rädd när du lär dig nya tricks.

Köp en sparkcykel hjälm istället för att använda din cykelhjälm

Ja, sparkcykelhjälmar och cykelhjälmar har mycket gemensamt, men här är de två viktigaste anledningarna till varför du bör köpa en kickbike hjälm:

Sparkcykelhjälmar är resistenta mot flera smällar, konventionella cykelhjälmar behöver bytas ut efter en allvarlig smäll;

  • Sparkcykelhjälmar är gjorda i en form som även skydda bakhuvudet, det är inte konventionella cykelhjälmar.
  • Alla sparkcykelhjälmar du hittar i denna kategori har ett EN 1078 certifikat. Detta betyder att hjälmarna är godkända för både skating, sparkcykelåkning och cykling.
SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor