×
MENY

Hjälmar - Sparkcyklar

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek
Storleksjusterbar

Bra att veta

Håll huvudet säkert och självförtroendet högt med en sparkcykelhjälm

Ben läker oftast, men ett skadat huvud eller till och med hjärna är väldigt allvarligt, och därför bör du använda hjälm när du åker sparkcykel.

En sparkcykelhjälm är inte bara för när du gör tricks i luften i skateparken eller grindar rails på gatorna. En sparkcykelhjälm är viktigt att ha på sig när man bara har kul eller åker någonstans på din sparkcykel.

Sparkcykelhjälmar är inte för amatörer och barn, många av de bästa tricksparkcykel-åkarna i världen använder hjälm eftersom de vet att hjärnskakning eller värre skulle göra så de inte kan åka på länge.

Det är ingen tvekan om att ditt sinne är mer tillfreds när du känner dig säker. Med en Stunt sparkcykelhjälm på ditt huvud, så vågar du tänja på dina gränser.

Detta betyder att du kan koncentrera dig på tricket och inte vara rädd när du lär dig nya tricks.

Köp en sparkcykelhjälm istället för att använda din cykelhjälm

Ja, sparkcykelhjälmar och cykelhjälmar har mycket gemensamt, men det här är de två viktigaste anledningarna till varför du bör köpa en trick-sparkcykelhjälm:

Sparkcykelhjälmar är resistenta mot flera smällar, konventionella cykelhjälmar behöver bytas ut efter en allvarlig smäll;

  • Sparkcykelhjälmar är gjorda i en form för att även skydda bakhuvudet, det är inte konventionella cykelhjälmar.
  • Alla sparkcykelhjälmar du hittar i denna kategori har ett EN 1078 certifikat. Detta betyder att hjälmarna är godkända för både skating, sparkcykelåkning och cykling. All the scooter helmets you find in this category has an EN 1078 Certificate.