×
MENY

Hjulbultar till inlines

  Filter
Varumärken

Få kompletta uppsättningar av rullskridsko axlar här


Även om axlarna på dina rullskridskor är mycket slitstarka, kommer det att finnas en tid där du måste ersätta dem. Det vanligaste felscenariot för en uppsättning inline skate axlar är att de helt enkelt bryter i hälften. Ett annat typiskt problem finns i tråden som slits ut efter flera lager och hjulbyten.

Lyckligtvis är rullskridsko axlar en mycket billig del att ersätta. Därför väljer många åkare att byta ut alla axlar när en av dem bryts. För detta ändamål har vi många olika kompletta uppsättningar från olika tillverkare som K2 och Tempish.

Du har också möjlighet att köpa enstaka rullskridskoaxlar, vilket givetvis är rätt lösning för vissa åkare.

Om vi ​​tar ett märke som Rollerblade rekommenderar de att du köper nya axlar och skruvar med varje hjulbyte. Det är enligt vår uppfattning inte nödvändigt om du inte ser synligt slitage på de delar som är i direkt kontakt med hjulavståndet. En uppsättning inline skridsko axlar borde kunna leva genom ett par uppsättningar av hjul.

Hur man lossar en fast axel


Om du befinner dig i den sorgliga situationen, är den ena av dina axlar fast i ramarna på dina skridskor, du borde inte oroa dig för mycket för det. Detta händer med nästan alla på en viss tidpunkt, men speciellt för nya åkare som är rädda för att lossa axeln eller hjulet medan åka skridskor och därigenom skärmar rullskridskobladets axlar för mycket.

För att få fasta axlarna bör du försöka ge det lite smörjmedel och låt det vila på natten. Om axlarna inte har lossnat under natten kan du prova nästa metod.

För detta bör du använda en hacksåg för att klippa en platt slits i skruvhuvudet. När luckan är tillräckligt djup tar du en planskruvmejsel och använder den för att lossa axeln. Fortfarande ingen tur? Låt oss ta fram det tunga artilleriet.

Du måste borra ut det. Få din elektroniska borr och en borr som är ungefär lika stor som skruvhuvudet. Låt sedan borgen arbeta väldigt långsamt genom skruvhuvudet. När det har kommit, bör du kunna trycka axeln genomgående. Notera! Var försiktig så att du inte skadar ramen när du använder den här metoden.

På denna sida hittar du vårt utbud av inline skridskor. Om dina ursprungliga inlineaxlar är trasiga eller om du bara behöver nya inlineaxlar, kan du hitta nya på vår sida. Snart kommer du strax tillbaka på dina skridskor igen och kryssar på gatorna.

För mer information om storlek och vilka modeller axlarna är lämpliga med, läs den specifika produktsidan.

SkatePro