×
Meny

Longboard & Skateboard Skydd

Håll dig säker med skateboard skydd

Att använda skateskydd är något vi alla vet är viktigt. Oavsett vad folk säger, så vet vi alla att det är en anledning till att det finns skateboard skydd och hjälmar. Det är nämligen för att hålla dina kroppsdelar intakta så att du kan kunna rulla så länge som möjligt utan skador. Som man säger - better safe than sorry!

Vi har alla skateskydd du kan tänka dig

Det är alltid bättre att hålla sig ordentligt utrustad än att ta en tur till doktorn, speciellt när när du var så nära på att landa din kickflip.

I den här kategorin hittar du allt du behöver för att undvika de vanligaste skadorna så gott som möjligt. Skateboard skydd täcker allt från knä och armbågsskydd, handledssydd, 3-pack med skyddsset till crash pants och skate hjälmar. För dem som älskar branta backar och höga hastigheter så har vi även skydd anpassat till longboard åkning så som handskar för downhill slides och longboard hjälmar.

Longboard och skateboard skydd har en speciell certifiering och karaktär i jämförelse med till exempel en cykel hjälm. Du kan vara säker på att de skydd du finner i denna kategori är passande för bägge sporterna.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor