×
Meny

Longboard & Skateboard Skyddsutrustning

Skateboardskydd - stay safe

Det är viktigt med skydd när man åker skateboard, det vet du. Oavsett vad folk säger, så vet vi alla att det är en anledning till att det finns skateboardskydd. Det är för att hålla dina kroppsdelar intakta. Huvudsaken är trots allt att kunna rulla så länge som möjligt utan skador. Som man säger - better safe than sorry!

Skydd till skateboard, longboard och mycket mer

I den här kategorin hittar du allt du behöver för att undvika de vanligaste skadorna på skateboard och longboard. Ja, vi har specifika skydd för longboard också, så som handskar för downhill slides. Du kan få tag på allt när det kommer till skyddsutrustning - från knä- eller armbågsskydd, handledsskydd eller 3-pack med dessa, till crash pants och hjälmar.

Lite skyddsutrustning håller doktorn borta

Det är alltid bättre att vara ordentligt utrustad istället för att besöka doktorn, särskilt när du nästan klarade en kickflip.

Skydd för skateboard och longboard har specifik certifiering och karaktär, jämfört med en cykelhjälm till exempel. Du kan vara säker på att vilken skyddsutrustning som helst i denna kategori passar båda dessa brädsporter.

SkatePro