Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Longboard & Skateboard Skydd

Borde jag skaffa skateboard skydd?

För att hålla dig säker är skateskydd nödvändigt när du åker skateboard eller longboard. Oavsett om du är en nybörjare som precis börjat åka eller en erfaren åkare kommer skydden hålla dig säker och låta dig fokusera på din åkning. Att ramla är en del av upplevelsen när man skejtar, men slipp oron med de rätta skydden!

Med ett set skateboard skydd kommer du dessutom känna dig mer självsäker att testa på nya tricks och nå nya hastigheter på din bräda. Fastän du kanske ser fördelar att åka utan skydd så är longboard och skateboard skydd ett måste för alla nybörjare.

Skydd skateboard - Olika typer

De vanligaste longboard och skateboard skydden inkluderar hjälm, skyddsset och skyddsbyxor. Hjälm är nödvändigt för att hålla huvudet skyddat. Det är därför viktigt att välja en hjälm som sitter ordentligt på ditt huvud.

Skateskydd kan användas till dina knän, armbågar och handleder och kommer förmodligen vara de skydd som du kommer att använda mest. Till longboarding är det även vanligt att använda ett par handskar som skyddar händerna när du utför dina carves.

Är du rädd att skydden kommer förstöra din skate look? Oroa dig inte, de modernare skydden är oftast mer stilrena med en minimalistisk design som ser till att folk runt om spanar in dina grymma skills istället för vad du har på dig.

Om du är ute efter skyddsutrustning för andra actionsporter kan du spana in vårt utbud av BMX Skydd och Sparkcykel skate skydd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor