×
Meny

Skridskor Hjälmar Barn

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Bra att veta

Skridskor hjälm barn - är det viktigt?

När du åker till rinken för ditt vinteräventyr är det viktigt att utrusta ditt barn med en skridskohjälm. Även om det görs stora ansträngningar för att göra isbanorna så säkra som möjligt kommer det alltid att finnas en viss fara när man befinner sig på en hal, hård yta som is, så det är bättre att vara på den säkra sidan. För de yngsta skridskoåkarna är skridskohjälmar också ett bra sätt att öka deras självförtroende när de tar sina första steg på isen, även ger det föräldrarna lite mer sinnesro.

Hur ska en skridskor hjälm sitta?

En hjälm ska alltid sitta bekvämt och tätt på barnets huvud och får inte röra sig på huvudet. Därför är det viktigt att se till att hakremmen är tillräckligt tight, utan att vara obekväm. Om du vill läsa mer om hur en hjälm ska sitta och hur du ska mäta för att få rätt storlek kan du läsa vår guide - Hur ska hjälmen sitta?

Andra skydd som är viktiga för barn att ha under skridskoåkning finner du här - Skydd till Skridskoåkning för Barn. Dessa kommer ofta i set och är designade för att skydda de områden som skridskoåkare ofta faller på, som knän och armbågar.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor