×
Meny

Kullager till sparkcykel

  Filter
Kullager precision

Bra att veta

Få rätt lager för din sparkcykel


Kullagerna är en viktig del av din sparkcykel. De ser till att dina hjul roterar fritt och snabbt. Här hittar du vårt utbud av sparklager som är lämpliga för skotrar. Tänk på att varje hjul kräver två lager. Om du letar efter en uppsättning högkvalitativa lager rekommenderar vi att ta en titt på sparkcykellagren i denna kategori. Vi har stållager som har funnits i många år, men också några nya aktörer på marknaden, där varje detalj har blivit perfekterad vid perfektion. Vi har också kullagren från Red Bones, som ursprungligen producerades för skateboards, men har också blivit upptagna av skotrar.

Vad sägs om keramiska sparklager?


Bones Reds lager tillverkas i stål, men om du vill ha ett mycket hållbart och höghastighetslager, bör du gå för en uppsättning keramiska lager.

Om en av dina lager har brutits eller bara i riktigt dåligt skick, behöver du inte byta ut alla dina lager. Det sägs; Om dina lager är äldre än ett år när en av dem bryts, rekommenderar vi att du byter ut alla medan du är på den.

Sparkelagerna för en justerbar sparkcykel tillverkas vanligen i en hög ABEC-klassning. Eftersom dessa sparkcyklar är tillverkade för transport rekommenderar vi att du väljer en hög klassificering eftersom detta kommer att minska den energi som behövs för att bibehålla hastigheten.

Spacers som måste användas mellan sparkcykellagren finns i denna kategori här.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor