×
Meny

Kullager till sparkcykel

  Filter
Kullager precision

Bra att veta

Finn rätt kullager till din sparkcykel

Kullager är en viktig del av din sparkcykel då de ser till att dina hjul kan snurra fritt och snabbt. Här finner du vårt utbud av kickbike kullager passande din sparkcykel, kom ihåg att varje hjul kräver två kullager. Om du letar efter ett set med högkvalitativa kullager har vi helt säkert något för dig. Vi har stål kullager som har funnits på marknaden under många år, samt några nya aktörer på marknaden som utvecklats för att uppnå perfektion. Vi har även de omtalade Bones Reds kullager som från början var tänkta till skateboard men som snabbt blivit en favorit även till sparkcyklar.

Vad sägs om keramiska kickbike kullager?

De flesta kullager produceras i stål, men om du är ute efter den mest hållbara typen av kullager som har högst precision så är keramiska kullager något att överväga.

Om ett av dina kullager går sönder eller är i dåligt skick så betyder inte det att alla kullager behöver bytas ut. Det räcker ofta med att byta ut det defekta kullagret för att komma igång med att rulla igen. Dock så kan det vara en god ide att regelbundet kontrollera sparkcykelns kullager så att de är i gott skick, och om de är mer än ett år gamla rekommenderas det att man byter ut alla om ett börjar visa tecken på defekt.

De sparkcykel kullager som kommer med en justerbar sparkcykel tillverkas vanligtvis med relativt hög ABEC-precision. Då dessa sparkcyklar är gjorda för transport rekommenderar vi att du väljer ett kullager med högre precision eftersom detta minskar den energi som krävs för att bibehålla hastigheten.

Mellan hjulets kullager behövs det även en spacer, denna sitter på plats i det kompletta hjulet och kan ofta återanvändas.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor