×
Meny

Delar till Waveboards

En värld av tillbehör till waveboards.


I den här kategorin hittar du allt du behöver för att hålla din waveboard i toppform. Från reservdelar som distansskruvar, bultar och hjul kastare för din wave board till större waveboardsdelar som hjul och grepptejp - Vi har även koner att du kan träna din snittsteknik.

Håll din Waveboard rullande


Även om waveboardhjul inte slits så fort som skateboardhjul behöver du ändra dem en gång i taget. Ett nytt par waveboardhjul ger dig en smidigare körning. I vårt urval av hjul hittar du standard reservhjul, men hittar även blinkande hjul med LED-lampa, som tänds när du åker. Vi bär hjul från märken som Flexsurfing och gatusurfing.

Bär din waveboard med stil


Om du reser över längre avstånd är en waveboardspåse ett bra sätt att transportera ditt waveboard. Waveboardsväskan är speciellt utformad för att hålla waveboard och har ett band, så du kan bära din bräda medan du har händerna fri.

Stå ut från resten med en cool grepptejp.


Behöver du en ny grepptejp eller kanske vill du bara anpassa din bräda? Vi har några bra och coola grejer på grepptejpen - från fantastiska rutiga mönster till coola graffiti-layouter fick vi allt. Var noga med att kontrollera att grepptejpen passar din specifika modell av vågbräda.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor