×
MENY

Muttrar och bultar till skateboards

  Filter
Varumärken
Längd

Skateboard bultar - välj rätt längd

Skateboard bultar eller skruvar som används för att sätta fast dina trucks på skateboarden och som varierar i storlek, färg och pris. Standardlängden är ⅞-1 '' för skateboard bultar, som skall användas för en standarduppställning. Var medveten om att bultarna inte kommer att vara för lång, eftersom de kan vara i vägen när t.ex. grinder. Om du vill använda riser pads för att få extra höjd på trucksen, vara säker på att öka bultlängden med samma tjocklek som riser pads.

Om du precis köpt ett set med nya hjul och upplever hjulhugg så kanske du behöver höja upp din bräda, och då behöver du längre skateboardbultar och en riser pad.

Lek med färger

En sak är prestanda och hållbarhet. En annan sak är stil och design, och som tur är behöver det ena inte utesluta det andra.

Har du ett öga för detaljer? Så skruva nya, färgstarka bultar på din skateboard. På SkatePro har vi bultar med läckra färger, så att du kan sätta din personliga prägel på din skateboard.

Under de enskilda produktbeskrivningar, kan du se hur många bultar som ingår i paketet.

Vi erbjuder också att samla din skateboard för dig, så att du kan börja använda den direkt. Tjänsten kan du köpa här på sidan som vilken som helst annan produkt.

SkatePro