×
Meny

Inlines barn (från 3 år)

Herr|Dam|Barn
Sortering
Färger
Varumärken
Sko storlek
Størrelsesjusterbar Känga
Färdighetsnivå
Reset

Sortering

Använd

Färger

ResetAnvänd

VarumärkenResetAnvänd

Sko storlekResetAnvänd

Størrelsesjusterbar KängaResetAnvänd

Färdighetsnivå
ResetAnvänd
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Är mina barn redo för inlinesskridskor?

Inlinesåkning är utmärkt motion för dina barn och en sport som ger otaliga timmar av nöje och som kan utövas på gator eller på stenlagda bakgårdar.

För att avgöra om ditt barn är redo att rulla, ta hänsyn till deras styrka och uthållighet, deras förmåga att balansera, deras uppmärksamhetsspann och övergripande koordination.

Vanligtvis är små barn på tre till fyra år som redan springer runt i huset redo att lära sig inlinesåkning. Det är klokt att introducera barnen till sporten genom att anmäla dem till inlineskurser. De kan lära sig att åka på ett säkert och effektivt sätt under övervakning av en professionell vuxen.

Att välja rätt inlines för ditt barn

Inlines för barn ska vara bekväma, sitta bra och hålla länge. När du väljer barnens inlines för fritidsåkning ska du tänka på följande - typ av känga, fotstorlek och hjulstorlek.

Inlinesen kan vara hårda eller mjuka. Hårda kängor ger högre stöd och kontroll i vristen, medan mjuka kängor är andningsbara och ger högre komfort. Barnens fötter växer snabbt. Därför har inlines för barn justerbara storlekar som håller för flera säsonger. När du väljer ett par nya inlines ska du inte basera ditt beslut på skostorleken: mät ditt barns fötter och kontrollera storlekstabellen för att hitta rätt storlek.

Inlines för barn är ofta utrustade med små hjul. Hjul på 64 mm till 76 mm är perfekta för barn som börjar med skridskor eftersom de ger måttlig hastighet och optimal kontroll när de åker skridskor.

Skyddsutrustning är ett måste

Barn bör alltid bära skydd när de åker skridskor och vara under uppsikt av en vuxen. Hjälm, knäskydd, armbågsskydd och handledsskydd är de viktigaste skyddsutrustningarna som barn alltid bör bära.

Kolla in vår sida om skyddsutrustning för inlinesåkning och låt dina barn lära sig att åka inlines på ett säkert sätt.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor