MENY
Rullskridskor
Bra att veta
Filter
 Pris
 Varumärken
 Sko storlek Hjul diameter
 Känga/Skal typ
 Känga material

Rollerblades / inlines för barn (från 3 år)

Herr|Dam|Barn
Filter »

Inlines är populära bland både vuxna och barn. Speciellt äldre barn kan dra stor nytta av inlines, eftersom de vanligtvis är bra att köra länge på.

Vilka är fördelarna med inlines för barn?

Om barnet använder sina inlines mycket, är det en fördel att inlines för barn med en känga som ger bra stöd för foten och fotleden. Stängningen systemet varierar från modell till modell. Vissa modeller har bara intervall, vilket gör det lätt för barnet att ta sina inlines på och av. Här hittar du barnens inlines med både hårda och mjuka känga och annorlunda hjulstorlek och läge så att du kan hitta en känga som passar ditt barn perfekt.

De flesta inlines för barn i den här kategorin är justerbara. Detta innebär att storleken på inlinen kan justeras - vanligen 3-4 storlekar. Om du köper justerbara inlines, kan de nog användas för flera säsonger innan barnet växer ur dem. Kom ihåg att de flesta inlines är små i storlek.

Kan inlines används för små barn?

Ja, inlines till barn kan användas av mindre barn. Men tänk på att de är mindre stabila vid låg hastighet som side by side inlines, därför att barnet kan behöva lite hjälp i början, för det har blivit vana vid inlines och har hittat balansen. Å andra sidan finns det i allmänhet mer stöd i en inlines känga än på en side-by-side känga. Alternativt finns det ett fåtal modeller med tre hjul, som kan monteras två bakhjul och ett framhjul. Detta kommer att ge dig mer stöd och lättare att hålla balansen. När barnets balans börjar bli bättre, ett bakhjul i stället monteras i mitten, så att rullskridskor blir till inlines.

Kom ihåg att barn - stora som små - använd alltid skyddsutrustning när dom kör inlines. Vissa inlines för barn finns med full skyddsutrustning bestående av knä, armbåge och handledsskydd och hjälm. Om det inte ingår, kan du hitta den under kategorin skydd för barn .

Trygg e-handel