×
Meny

3-pack - Skridskor

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

3 pack skydd för skridskoåkning - ett heltäckande skydd

Om du vill ta hand om dina ben och leder när du är ute på isen är ett 3 pack skydd för skridskoåkning rätt väg att ta. I 3-packet hittar du den traditionella kombinationen av knäskydd, armbågsskydd och handledsskydd för skridskoåkning. Det är värt att notera att många av dessa produkter fungerar dubbelt som vanliga skateskydd, rullskridskoskydd och för andra actionsporter.

När man åker skridskor är det vanligt att man faller framåt på knäna medan man försöker fånga sig själv med händerna. Det är här som handledsskydd och knäskydd för skridskoåkning kommer till undsättning. Skummet i skydden absorberar stötarna medan de hårda ytterplattorna hjälper till att förhindra skrapsår och ytterligare blåmärken. Armbågsskydd är också mycket användbara eftersom armbågen är ett känsligt område med många nerver som löper genom den. De är utformade på samma sätt som knäskydd med skumabsorberande kuddar och ett ytterhölje och kan rädda dig från många skador.

Kom ihåg att inte hoppa över den viktigaste skyddsutrustningen för skridskoåkning, hjälmen. Om du vill se vår kollektion kan du spana in Skridskohjälmar.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor