×
Meny

Kullager till Surfskates

Surfa smidigt på gatorna med surfskate kullager

En bra uppsättning kullager är nyckeln till en smidig och skön upplevelse när du är ute på din surfskate bräda. De flesta kullager mäts i ABEC-skalan som bedömer kullagrets precision. ABEC-skalan mäts från 1 till 9, och ju högre siffra desto högre är graden av precision. Kullager är vanligtvis tillverkade av stål eller keramik.

Hur rengör jag mina surfskate kullager?

Använd först ditt skate tool för att ta bort hjulen från dina truckar och ta sedan ut kullagren ur hjulen. När du har gjort detta tar du ut du bort gummisköldarna med hjälp av en skarp kant, som till exempel på en kniv.

Placera nu kullagren i antingen en burk eller en specifik kullager rengörare som innehåller alkohol eller acetonlösning. Skaka sedan burken i cirka 10 sekunder eller tills du kan se att lösningen blir smutsig. Ta sedan ut kullagren och låt dem torka. För att kontrollera att de är rena kan du snurra dem ett par varv. Snurrar de smidigt? Slutligen behöver du smörja dem med lite kullagerolja. Du är nu redo att montera din setup igen och börja surfa.

Om du vill se till att du har rätt verktyg för att rengöra dina kullager så kan du kolla in vårat utbud av Verktyg - Surfskates.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor