Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Hockeytillbehör

  Filter
Varumärken

Håll dig förbered med hockeytillbehör

Ishockey är en fysisk sport med snabb action som ställer höga krav mycket av utrustningen. Att ta hand om sin utrustning och byta ut de små delarna kan förlänga livslängden på utrustningen. Det kommer se till att du kan prestera på topp och rädda ditt bankkonto från några större inköp. Spelare i NHL-lag har med sig stora mängder ishockey tillbehör i sina väskor, men det finns ingen anledning till att du inte ska ha med dig några få själv.

Skridskoskydd till ishockeyskridskor kommer att skydda dina skenor

Skenorna på ishockeyskridskor är värdefulla, och spelare gillar att hålla dem så vassa som möjligt då detta ger dem bäst kontroll på isen. Skridskoskydd för ishockeyskridskor är skydd som sätts över skenorna när de inte används. Detta hindrar skenorna från att bli skadade i din väska och omklädningsrummet men skyddar också din händer från att bli skurna.

Utöver hockeyklubborna och skridskorna, är en annan viktig del av hockeyutrustningen är skridskosnörena. Om du är en regelbunden spelare lär du säkert gå igenom flera meter med hockeyskridskosnören under din karriär. Som tur är, är hockeyskridskosnören både billiga och lätta att byta ut.

Under denna kategori hittar du även tandskydd för ishockey, men för större skydd och hjälmar, spana in våra Hockeyskydd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor