×
Meny

Hockeytillbehör

  Filter
Varumärken

Hockey-skosnören och annan hockeyutrustning

Förutom skena och känga är skosnören en viktig del av hockeyskridskor, och om du är en van spelare går du förmodligen igenom ett antal meter hockeyskosnören under din karriär.

Lyckligtvis är hockeyskosnören både lätta och billiga att byta ut. I den här kategorin, hittar du olika sorters hockeysnören av bästa kvalitet, och vi garanterar att vi har minst ett par hockeyskosnören som passar dina behov och stil

Det här är också kategorin där du hittar all den hockeyutrustning som vi inte kunde placera i de övriga kategorierna.

Oavsett om du är nybörjare eller har spelat i flera år, är det viktigt att skenorna till dina hockeyskridskor är rena och skarpa. För det ändamålet har vi en sken-vässare från Tempish. Vi har också den lätta varanten från Prosharp. Denna lilla sken-optimerare är designad för att vara så liten som möjligt, och därför tar många spelare med sig den till rinken och använder under pauser för icing och utvisning.

Lär dig spela ishockey

Att börja spela ishockey är inte så lätt som att börja spela street-hockey. Särskilt små barn har en tendens att ge upp ishockey redan innan de får kläm på det. Därför är det viktigt att du lär dina barn att åka skridskor innan du skickar dem till deras första ishockeyträning. Vår skridskotränare från Tempish är ett bra sätt att hjälpa nybörjare på traven.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor