×
Meny

Kickbike Handtag

  Filter
Färger
Varumärken
Handtag längd
Bar-ends som passar till
Material
Föregående
Nästa
Sida 1 av 3

Bra att veta

Vad är kickbike handtag?

Sparkcykelhandtag är en viktig del av din setup och maximerar kontrollen över sparkcykeln när du gör tricks och landningar. Pro-handtag hjälper till att dämpa vibrationer och ger en bekvämare körupplevelse. De är vanligtvis gjorda av gummi eller skum, eller ibland en blandning av de två.

Många märken utvecklar sina handtag i ett brett utbud av färger och stilar, och de är ett bra sätt att anpassa och personifiera ditt setup.

Kickbikehandtag kommer att slitas ner med tiden och måste bytas ut. För att ta bort handtagen, om du inte planerar att använda dem igen, använder du helt enkelt en sax eller en kniv för att klippa av och ta bort dem. För att montera nya handtag smörjer du först styret och insidan av de nya greppen. När du har gjort detta bör dina nya handtag glida smidigt på baren.

Handtag till sparkcyklar - bar ends och flänsar

För det första är bar ends ett skruvliknande föremål som sätts in i styrets ändar. Att ha ett par solida styrändar är nödvändigt för att absorbera stötar och öka din scooters livslängd.

För det andra kommer vissa handtag med en fläns. Detta är en rund skiva som fästs på handtagets inre ände. handtag med fläns kan förbättra din kontroll över baren, men det kan vara svårare att göra barspins. I vissa fall gör handatg med fläns samma jobb som bar ends och täcker de vassa kanterna av styret. Andra designs gör det inte - allt beror på handtagets stil.

Är sparkcykelhandtag universella?

Om inget annat anges är innerdiametern på ett skotergrepp vanligtvis densamma, vilket innebär att de kan användas universellt. Dessutom kan många saprkcykelhandtag monteras på BMX- och barncyklar. Det är dock viktigt att kontrollera att dina handtag är kompatibla med styrets material. Slutligen finns handtag i olika längder, där proffsförare ofta föredrar längre grepp än 16 cm.

Vill du läsa mer om sparkcykelhandtag? Läs vår guide om Köp av handtag till sparkcykel.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor