MENY
×

Handtag till sparkcykel

  Filter
Färger
Varumärken
Handtag längd
Flange

Handtag till sparkcykel - komfort och kontroll

I denna kategori hittar du färgglada handtag - också kända grepp - till sparkcyklar i många utföranden och storlekar för att passa din trick sparkcykel. Med handtagen kan du pimpa din sparkcykel för att matcha din personlighet och de är en säker blickfångare i den lokala skateparken.

Handtag till sparkcyklar är avgörande för att få bättre kontroll över din sparkcykel när man gör tricks och landningar. Samtidigt ger de dig en mer komfortabel körning. Handtagen är gjorda av gummi, skum eller en blandning av båda materialen för att lägga till komfort och säkerhet.

Bar ends och flanger

Handtag till trick sparkcyklar tillverkas av olika märken, där Odi och Ethic DTC är mest populära. För att stänga ändarna på din bar, föredrar vissa märken att använda så kallade bar ends och pluggar. Andra handtag för trick sparkcyklar är redan stängda eller så använder de en flange. Handtag med flanger har en rund skiva på insidan av handtaget. Dessa handtag är lätt att hålla och de ger dig god kontroll, men kan göra det svårare att göra bar spins.