×
Meny

Kickbike Handtag

  Filter
Färger
Varumärken
Handtag längd
Bar-ends som passar till
Föregående
Nästa
Sida 1 av 3

Bra att veta

Kickbike handtag ger komfort och kontroll

I denna kategori hittar du färgglada handtag - också kallade grepp - till sparkcyklar i många utföranden och storlekar för att passa din trick-sparkcykel. Med handtagen kan du pimpa din sparkcykel för att matcha din personlighet och de är en säker blickfångare i den lokala skateparken.

Sparkcykel-handtag är avgörande för att få bättre kontroll över din sparkcykel när du gör tricks och landningar. Samtidigt ger de dig en mer komfortabel körning. Handtagen är gjorda av gummi, skum eller en blandning av båda materialen för att ge komfort och säkerhet.

Pparkcykel handtag: Bar ends och flänsar

Handtag till trick-sparkcyklar tillverkas av olika märken, där Odi och Ethic DTC är mest populära. För att stänga ändarna på din bar, föredrar vissa märken att använda så kallade bar ends och pluggar. Andra handtag för trick-sparkcyklar är redan stängda eller så använder de en fläns. Handtag med flänsar har en rund skiva på insidan av handtaget. Dessa handtag är lätta att hålla och de ger dig god kontroll, men kan göra det svårare att göra bar spins.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor