×
Meny

Kickbike Tillbehör & Annat

Sortering
Varumärken
Reset

Sortering

Använd

Varumärken


ResetAnvänd

Bra att veta

Vilka är de olika typerna av kickbike tillbehör?

Rätt kickbike tillbehör är en viktig del för alla som är ute efter att uppgradera eller ändra sin setup. Denna kategori innehåller alla tillbehör och andra produkter som du behöver till sporten, inklusive verktyg, bar ends och ställ.

En skate tool bör vara ett av de första verktygen som alla åkare införskaffar sig. Denna T-formade mekanism hjälper dig med att alltid hålla din utrustning ordentligt åtspänd utan några lösa muttrar.

Det kanske även är dags att uppgradera dina bar ends, eller end plugs som det även kallas. Bar ends förbättrar din utrustnings livslängd och motverkar skada på baren. Utöver det är ett sparkcykel ställ en bra grej för dig som önskar att förvara din sparkcykel stående, på ett stabilt sätt.

Kan jag montera min egen trick sparkcykel?

Även om många sparkcyklar kommer levererade delvis monterade så är det även möjligt att bygga ihop sin egen sparkcykel helt från grunden om man har kunskapen som krävs. Se då till att du har alla de rätta delarna, sparkcykel tillbehör och verktyg för montering av ditt bygge. De yngre åkarna bör ta hjälp av en vuxen vid montering.

Önskar du att skräddarsy din sparkcykel, men vet inte helt hur? Kolla in vår Bygg din egen sparkcykel. Annars, om du gärna vill montera din sparkcykel själv men är i behov av lite hjälp, kan du spana in vår guide - Så här sätter du ihop en sparkcykel.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor