×
Meny

Skidtillbehör

Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Vilka skidtillbehör behöver jag på min skidsemester?

Att göra sig redo för skidsemestern kan vara en riktig utmaning på grund av mängden kläder och skidutrustning som du behöver att ta med dig. Glöm inte bort de mindre skidtillbehören som kan göra semester lite enklare för dig.

För skidåkare som har sin egna utrustning, är något av det populäraste tillbehören straps som håller ihop dina skidor, och skidlås, så dina skidor inte blir stulna. Många skidåkare väljer att köpa pjäxor som sin första investering och de vill oftast ta hand om de så bra som möjligt. Värmare och torkare för pjäxor hjälper till att ta bort fukt från pjäxorna och bevarar fodret i dina pjäxor. Tå- och häl caps kan bytas ut av säkerhetsskäl när originalen har slitits ut.

Skidor tillbehör - handvärmare och fotvärmare kan rädda dagen

Händerna och fötterna är oftast de kroppsdelarna man börjar frysa först om under kalla dagar eller när du har felbedömt hur många lager kläder du borde tagit på dig. Att ha kalla händer och fötter kan verkligen förstöra nöjet med att åka skidor, så att ha med sig värmekuddar i fickorna eller ryggsäcken kan vara ett klokt beslut.

Engångs handvärmare kan hålla sig varma upp till 12 timmar. Du kan bekvämt aktivera dem när du känner för det genom att antingen knäcka värmekudden eller via kontakt med luften, beroende på modell. Samma process fungerar för fotvärmare, men det är rekommenderat att göra detta inomhus då det kräver att du tar av dina pjäxor.

Utöver att du tar hand om dina händer och fötter, bör du också ta hand om dina skidor. Om du vallar och underhåller dina skidor regelbundet kommer dina skidor fortsätta kännas fantastiska när du åker nerför backarna. Spana in våra produkter för underhållning av skidor - Underhållning skidor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor