×
Meny

Tillbehör

Handvärmare, fotvärmare, tåvärmare och andra tillbehör

Om det är någonting du inte kan påverka så är det vädret, och under de kallaste dagarna är det nästan omöjligt att inte frysa emellanåt oavsett hur många lager varma kläder du har på dig. Det är bara en "bonus" när du gillar vintersport.

En sak du kan göra för att undvika att frysa om händer, fötter och tår är - ja, du gissade det - att använda handvärmare, fotvärmare och tåvärmare.

När du "bryter" värmekuddarna, skapas en kemisk reaktion som ger en varm och behaglig yta. Dessa kuddar kan placeras i dina handskar, vantar och pjäxor och hjälper till att hålla dina extremiteter varma hela dagen.

Andra godbitar i den här kategorin

I den här kategorin hittar du också andra bra tillbehör för de flesta vintersporter. Wire-lås, verktyg, vallajärn och så vidare.

De flesta äger bara ett par skidpjäxor, och då blir det avgörande att dessa är torra och redo för action varje morgon under skidlovet. Av den anledningen har vi olika sorters pjäx- och skotorkar. Skovärmarma i vårt sortiment har överhettningsskydd inbyggt för att säkra att du inte bränner skorna. Temperaturen kan lätt justeras, så ett tips är att ge lite extra värme precis innan du tar på dem.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor