×
Meny

BMX Styre

  Filter
Färger
Varumärken
Styr höjd
Bar design
Stem diameter
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Få tag på dina tricks med ett BMX styre

BMX styren har ett utseende som ser lika ut men det är dem inte. Den lilla skillnaden i formen av handtagen för freestyle BMX cyklar har ett stort inflytande på hur din cykel reagerar när du gör tricks liksom manuals eller barspins.

Storleken på ett freestyle BMX styre

BMX bars finns i olika modeller och storlekar. Både höjd och bredd på BMX styret mäts i tum. Ett BMX styre är 8 till 10 tum högt och 28 till 30 tum brett.

Ett BMX styre är gjorda av antingen aluminium eller tyngre ståltyper. De flesta styren för freestyle cyklar är gjorda av stål, vilket är lätt, starkt och hållbart. De flesta BMX styren för racecyklar är gjorda av aluminium för att hålla cykeln så lätt som möjligt.

Många av de dyrare styren som du hittar i denna kategori har värmebehandlas vilket är en process som stärker metallen och därigenom minimerar risken för att styret böjer eller bryts under användning.

Två-delad vs. fyrdelad bar

Styren för freestyle BMX cyklar kan delas upp i två kategorier.

  • Två-delad bar: Den här typen av BMX bar är tillverkad av två tuber. Den första tuben är böjbar på flera platser för att forma huvud baren. Den andra baren är tunnare och sträcker sig över mitten för styrka och stelhet.
  • Fyra-delad bar: Denna typ av BMX bar innehåller två bars som har en position vertikalt riktade mot varandra. De två "huvud bars" hålls ihop med två kryssbars. En i botten och en i mitten.
SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor