Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Surfskate Truckar

Hur fungerar surfskate trucks?

Surfkate trucks är ansett vara den viktigaste delen för att generera surfkänslan i en surfskate bräda. Surfskate truckar möjliggör snäva och snabba svängar och som ett resultat av det får du en annorlunda känsla jämfört med vanliga skateboard eller longboard truckar.

Med dessa truckar sker svängningen främst i den främre trucken. Främre surfskate truckar har en unik design som innehåller antingen en svängbar platta och en bushing eller ett särskilt bushing system. Det finns olika modeller anpassade för antingen surfträning eller för skön carving på gatorna.

Surfskating är en relativt ny sport och alla märken i branschen utvecklar ständigt nya truck system med målet att ge den mest autentiska surfkänslan på vägarna.

Hur mycket bör jag spänna mina surf skateboard trucks?

Det är helt upp till dig, men hur spända dina surfskate truckar är har stor påverkan på manövreringen när du åker. Att ha väldigt spända truckar ger en mer stabil känsla. Om du är ny till surfskating så rekommenderas det att åka med ganska spända truckar och lösgöra dom med tiden. Lösare truckar ger mer smidighet och responsivitet, samt underlättar pump. Att spänna eller lösgöra truckar är relativt lätt och kan göras med de flesta skate tools eller en vanlig insex nyckel.

Om du är ute efter en mer traditionell skate upplevelse så bör du spana in våra Skateboard Truckar och Longboard Truckar.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor