×
Meny

Cruiser Skateboard Verktyg

Hur underhåller jag min cruiser board?

Även om det kanske inte är den roligaste uppgiften är det viktigt att underhålla din cruiser board för att du ska få den bästa åkupplevelsen. Att ta hand om din bräda kan betyda allt från att undvika att åka i våta förhållanden till att rengöra griptapen. I den här kategorin finner du ett urval av verktyg som hjälper dig att hålla din cruiser i toppform.

För att få ut det bästa av din cruiser board kan små justeringar av truckarna göra hela skillnaden. Att åka med tightare truckar rekommenderas om du vill åka i hög fart eller om du bara vill ha en stabilare setup. Att åka med lösare truckar ger dig däremot mjukare svängar. För att justera hur tighta dina truckar är så roterar du helt enkelt runt med kingpin muttern som sitter i mitten av varje truck.

Det enklaste sättet att justera truckarna och hjulen på din bräda är att använda ett cruiser skateboardverktyg. Dessa behändiga redskap inkluderar flera olika verktyg som insexnycklar, skiftnycklar och gängskärare, allt i en lätthanterlig uppsättning.

Om du letar efter sätt att förgylla din cruiser kan du kolla in vårt utbud av Merchandise - Cruiser Skateboards.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor