×
Meny

Neoprenskor

  Filter
Varumärken
Sko storlek
Tjocklek

Neoprenskor håller dina fötter varma i vattnet

Ett par neoprenskor är en viktig del av din utrustning när du surfar i kallt vatten. Surf skorna kan faktiskt vara skillnaden mellan maratonsessioner i extrem kyla och faktumet att du inte fångar en enda våg på grund av kalla fötter och förlorad känsel i dina fötter.

Som tur är, har vi ett brett sortiment av neoprenskor och surfskor som kommer hålla dig varm och bekväm, och viktigast av allt, låter dig att surfa längre.

Round toe eller split toe surf skor?

Du kanske har noterat att några av våra neoprenskor är delade i tån (split-toe) och andra inte (round toe).

Ett par split-toe neoprenskor liknar en tumvante då stortån är separerad från dina övriga tår. Anhängarna av denna split-toe design hävdar att den ger dem bättre balans och bättre känsla på brädan.

Round-toe designen på surfskor är helt enkelt ett par neoprenskor. Det finns ingen avdelning mellan tårna. Många surfare tycker att dessa stövlar är bekvämare.

Vilken storlek ska min neoprensko ha?

Alla neopren- och surfskor är endast tillgängliga i herrstorlekar och endast i helstorlekar, inga halv- eller kvartsstorlekar.

Dina nya skor kan kännas lite för tighta i början med du kan förvänta att de töjer sig efter några användningar. En tumregel är att dina tår ska nå skons framkant första gången du provar dem. Efter några gånger kommer de vara perfekta.

Eftersom neoprenskor ofta anges i herrstorlekar så bör kvinnor och flickor välja en storlek eller två mindre.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor