×
MENY

Neoprenskor

  Filter
Varumärken
Sko storlek
Tjocklek

Ett par neopren-skor eller kvalitets-surfskor är en vital del av din utrustning när du surfar i kallt vatten. Surf-skorna kan faktiskt vara skillnaden mellan maratonsessioner i extrem kyla och att du inte fångar en enda våg p g a kalla fötter och förlorad känsel i dina fötter.

Som tur är, har vi ett brett sortiment av neoprenskor och surfskor som kommer hålla dig varm och bekväm och, viktigast av allt, tillåta dig att surfa längre.

Round toe eller split toe surfskor?

Du kanske har noterat att några av våra neoprenskor är delade i tån (split-toe) och andra inte (round toe).

Ett par split-toe neoprenskor liknar en tumvante i att stortån är separerad från dina övriga tår. Anhängarna av denna split-toe design hävdar att den ger dem bättre balans och bättre brädkänsla.

Round-toe designen på surfskor är helt enkelt ett par neoprenskor. Det finns ingen avdelning mellan tårna. Många surfare tycker att dessa stövlar är bekvämare.

Vilken storlek ska mina surfskor ha?

Alla neopren- och surfskor är endast tillgängliga i herrstorlekar och endast i helstorlekar (inga halv- eller kvartsstorlekar).

Dina nya skor kan kännas lite för tighta i början med du kan förvänta att de töjer sig efter några användningar. En tumregel är att dina tår ska nå skons framkant första gången du provar dem. Efter några gånger kommer de vara perfekta.