×
Meny

ishockeyutrustning

Bra att veta

Ishockey är en skicklig och rolig vintersport

Ishockey är en sport som kan spelas på flera olika nivåer av både barn och vuxna. Det kan vara en grupp av vänner som spelar på en frusen sjö eller en tävlingsinriktad ligamatch i den lokala ishallen. De är en väletablerad vintersport som har funnits många år och var en av det ursprungliga fem sporterna i de olympiska vinterspelen.

Vilken ishockeyutrustning behöver jag för att kunna spela?

Ishockeyutrustningen är en stor del av sporten, den huvudsakliga utrustningen är ishockeyskridskor, ishockeyklubbor och en puck. Med denna ishockeyutrustning är du klar för att kunna spela, men det rekommenderas även starkt att ha på sig lämplig skyddsutrustning.

Ishockeyskydd för att spela säkert

Ishockey är en snabb och fysisk sport, så att använda ishockeyskydd är väsentligt. Spelare kolliderar, tappar balansen och trillar regelbundet, därför finns det ishockey utrustning tillgängligt som täcker hela kroppen. Ishockeyhjälmar, axelskydd och hockeybyxor kommer att skydda en stor del av kroppen. Mindre men minst lika viktiga skydd är suspensoar, tandskydd och halsskydd.

Ishockeytejp är ett tillbehör som du fäster på hockeyklubban som förbättrar hållbarheten och ger dig mer kontroll när du hanterar pucken. Det finns många andra ishockeytillbehör som du kan hitta under Hockeytillbehör.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor