Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Väskor - Snowboards

  Filter
Färger
Varumärken
Föregående
Nästa
Sida 1 av 3

Väskor för alla dina snowboardbehov

I de här kategorierna hittar du alla olika typer av snowboardväskor som du kan använda för att transportera din snowboardutrustning. Väskor för snowboarding kan i allmänhet delas in i tre typer: snowboardväskor för att hålla din bräda under transport, boot bags och ryggsäckar för när du är ute i backen.

Alla dessa typer av väskor finns i en rad olika storlekar och stilar, så du kan vara säker på att hitta något som passar din snowboarding-stil.

Smidiga snowboard boot väskor

Väskor för snowboard boots, som är likadana som väskor för skidpjäxor, gör det bekvämt för dig att bära runt dina stora, otympliga snowboard boots. Bootsen får plats inuti, med överskottsutrymme för andra tillbehör. Snowboard boot- och hjälmväskor har extra utrymme för hjälmen, som är en annan större del av utrustning som behöver förvaras och transporteras. Att ta med sig sina egna snowboard boots på semestern blir bekvämt då väskorna har handtag och axelremmar. Att ta sig ombord på flygplan, tåg och bussar blir lite enklare med snowboard boot väskor.

Snowboardryggsäckar för skidorten och toppturen

Oavsett om du är nybörjare eller proffs bör alla snowboardåkare ha en snowboardryggsäck. Dessa kan bäras under en dag i backen eller bara användas för att bära din bräda och utrustning runt på anläggningen. Även om de kan se ut som vanliga ryggsäckar har dessa väskor praktiska funktioner som remmar för att bära din bräda och fickor så att du kan förvara din utrustning på ett säkert sätt.

En av de viktigaste sakerna att tänka på är vilken storlek du ska ha. Om du planerar att åka runt skidorten eller göra en liten dagstur bör en storlek på mellan 15 och 35 liter vara tillräcklig. Om du funderar på att göra en övernattningsresa ska du satsa på något över 40 liter.

Vad ska man packa i sin snowboardryggsäck?

Vad du har i din snowboardryggsäck är i slutändan upp till dig och beror naturligtvis på vad du gör med din snowboard. Vanliga saker att inkludera är lite extra kläder som en halsvärmare om det blir en plötslig temperaturförändring, en dryck för att hålla dig vätskeklar och lite snacks om du känner dig hungrig.

Om du tänker åka backcountry ska du förstås välja en lavin- eller backcountry-ryggsäck. Dessa ryggsäckar är tillverkade för att rymma utrustning som du kan behöva om du hamnar i en lavin eller i ogynnsamma väderförhållanden, till exempel en airbag, en isyxa och en vätskeblåsa.

För att se till att du är lämpligt klädd för backen kan du gå över till vår kategori Snowboardkläder, där du hittar alla de olika lager som behövs för att hålla dig varm och bekväm.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor