Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Skidbindningar

  Filter
Varumärken
Bästa användning
Bromsarmens Bredd
DIN Intervall
Typ av bindning

Bra att veta

Så väljer du de bästa skidbindningarna

När du köper ett par skidbindningar är det viktigt att du frågar dig själv vilken typ av skidåkare du är. Är du nybörjare? En mellanbra åkare? Eller en erfaren skidåkare? En tumregel är: Desto mer erfarenhet du har desto tightare vill du att dina bindningar ska vara.

Dessutom vill du ha ett par skidbindningar som passar din åkstil och din kroppsvikt eftersom det är viktigt att bindningarna släpper från dina pjäxor vid rätt tidspunkt. Om du är nybörjare är det en bra idé att få en erfaren skidåkare eller en verkstad till att hjälpa dig med att justera DIN inställningen på dina bindningar.

Skidbindningar för alpinskidor kännetecknas av att pjäxan fäster både i tån och hälen till skillnad från längdbindningar som vanligtvis bara fäster pjäxan i den främre delen.

Pjäxor och skid bindningar måste passa samman

Kanske har du köpt ett par helt nya pjäxor för att nu inse att dem ej passar med dina bindningar. I de flesta fall måste du justera dina bindingar för att passa med den yttre sullängden på dina pjäxor. I vissa fall kan bindningarna behöva monteras om för att passa med en ny pjäxa.

Under vårt urval av skidbindningar hittar du ett brett utbud av olika bindningar från varumärken som Salomon, Rossignol och Marker.

Om du har frågor kring kompatibilitet eller något annat, tveka inte att kontakta SkatePro's kundservice.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor