MENY
×

BMX Sleeves

BMX Sleeves för freestyle pegs

Sleeves som används i förbindelse med pegs och ibland förväxlas de med varandra. Det finns dock två olika delar. Sleeves är en slags utbyteshylsa som används för freestyle BMX pegs. Pegs används för att grinda på ytor och när det yttre skiktet så småningom slits, kan du sätta en sleeve över dina pegs. På så sätt behöver du bara byta ut slitdelen (vilket är en sleeve) i stället för pegsen.

Många freestyle BMX åkare föredrar sleeves i plast i stället för traditionella stål-pegs eftersom plast glider lättare, vilket gör det lättare att grinda. De flesta sleeves produceras också i plast, men stål-pegs kan tåla mer slitage.

Notera:

  • Inte alla pegs är kompatibla med sleeves.
  • Traditionella stål-pegs kan inte användas med sleeves.

Vi har ett stort urval av ikuja BMX sleeves och BMX pegs från några av de bästa märkena inom BMX världen. Bland annat förhandlar vi BMX sleeves från WeThePeople, G-Sport, Salt, Animal Butcher och Shadow S.O.D.

Om du har några frågor om vilka sleeves du ska välja till dina plast BMX pegs eller om du är i tvivel om hur man byter ut sleeves, så är du varmt välkommen att kontakta oss.
Hitta vår kontaktinformation här.