×
Meny

Lås Till Sparkcykel

Lås sparkcykel - Är det effektivt?

Om du behöver parkera din sparkcykel är det alltid en bra ide att använda ett wirelås eller ett kodlås för att undvika stöld. Ett mer robust sparkcykel lås skrämmer bort tjuvarna och håller din sparkcykel säker. Du kan alltid hitta rätt typ av lås beroende på vad det ska användas till.

Välj rätt lås till sparkcykel

Sparkcykel lås kommer i olika former och stilar. Kanske föredrar du ett lås som är enkelt att använda och bära med dig. Om du önskar ett lås med kod eller nyckel är en fråga om personlig preferens. Lås med nyckel anses vara det säkraste valet, men då finns nackdelen att du kan tappa bort dina nycklar. Ett kodlås med fler tal är vanligtvis svårt att knäcka.

Wirelås och spirallås passar generellt bäst till en sparkcykel då du kan trä det genom hjulets ekrar.

Hur använder jag ett sparkcykel lås?

Börja med att leta efter ett fast och robust föremål i din omgivning. Det kan till exempel vara ett cykelställ eller en lyktstolpe. Säkra din sparkcykel genom att trä låset genom ekrarna i framhjulet. Vissa trick sparkcyklar är designade med hål i decket som även kan användas. Om möjligt kan ett kedjelås eller cykel lås även användas. Ett vanligt hänglås kan dock vara svårt att använda då det har en mycket kort räckvidd.

Letar du efter andra tillbehör till din trick sparkcykel? Kolla då in sidan med Trick Sparkcykel Delar.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor