Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Skid Baslager & Termo Underställ

  Filter
Varumärken
Storlek
Kön
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Vad är skid underställ för något?

Skidunderställ, eller termounderställ, är de lager av skidkläderna som du bär närmast huden. Syftet är att hålla dig varm i backen och hjälpa dig att reglera din kroppstemperatur. De bästa underställen för skidåkning är de som är åtsittande men också andas väl. Detta för att all fukt ska transporteras bort och på så sätt hålla dig varm och torr.

När det gäller baslager ska de täcka dig från topp till tå, så det rekommenderas att du köper både en över och underdel. Termotoppar finns i kort- och långärmade varianter och termo underdelar kan vara heltäckande, ¾-långa eller i form av shorts.

Är termounderställ och baslager samma sak?

Ja! Det finns många olika namn som används för att beskriva dina skidunderkläder, men de syftar alla på samma sak, oavsett om det handlar om baslager, termo undeställ, långa underkläder eller skidunderkläder. Viktigare är materialet som det är tillverkat av. Detta är vanligtvis material som polyester, merinoull eller en kombination av de två. Det är viktigt att undvika bomull, eftersom detta absorberar svett.

När du har fått ordning på dina baslager behöver du ett Mid Layer som hjälper dig att hålla värmen.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor