×
Meny

Underställ / thermals

Ett solidt baslager sätter värdet för en bra dag


Att hålla sig varm och torr är viktigt för en lyckad dag på berget. Termaler är basskiktet på dina kläder, när du är ute på skidåkning, snowboard eller vandrar i det kalla vädret. Termaler består ofta av långa underkläder - vanligtvis en t-shirt med långa ärmar och ett par långa underbyxor. Vi har ett brett urval av termor till män och termor för kvinnor.

Att vara torr är nyckeln


Till skillnad från "normal" långt underkläder är termiskt underkläder utformat för att leda svett och fukt bort från kroppen för att hålla dig torr. Dessutom kommer de flesta av de termiska långa underkläderna som du hittar i den här kategorin inte bara att hålla dig varm men faktiskt reglera din temperatur och några av våra långa underkläder är till och med gjorda med revben i knä och anklar för bra passform och komfort. Så det enda du behöver oroa dig är att ha kul på backarna. Vi rekommenderar att du väljer underkläder som är gjorda av antingen syntetiskt tyg, merinoull eller silke.

Stram passform


För att få den bästa funktionen av ditt termiska underkläder ska ditt baslager passa tätt jämnt under dina armhålor. Annars kan fukten inte transporteras ut ur plagget och stannar på huden så att du blir våt och frusen.

Daglig användning


Det är inte bara när du är ute på backarna som termiskt underkläder kommer till hands. På grund av den termiska underbyxorna förmågan att transportera fukt bort från din hud och låta din kropp andas, det är också bra för när du är ute och går eller cyklar eller vandrar, eller bara helt enkelt arbeta ute.

SkatePro