MENY
×

Skate skor & sneakers

  Filter
Varumärken
Sko storlek

Sneakers och skate skor är utformad för att användas vid körning på skateboard eller sparkcykel. Skate i vårt sortiment är tillverkade av välkända streetwear tillverkare, så du kan vara säker på att kvaliteten på vår skateboard sko är top notch.

Kännetecken för skate skor

De flesta sneakers och skate skor i denna kategori är gjorda av läder, mocka eller canvas för att göra skorna bekväma att bära. Sulan är vanligen tillverkade av vulkaniserat gummi, och det är extra tjock, så skorna tål slitage, de utsätts för när man gör tricks. Det finns bara lite eller inget mönster under sulan. Dessutom har skon bra stötdämpning, så att de kan ta det stöd som kommer från hårda landningar. Nästan alla de funktioner som inlines har gjorts för att göra dem så hållbara som möjligt, eftersom de utsätts för mycket hård behandling, om de används regelbundet på skateboards. Vi måste dock vara medvetna om att skate skor kan slitas ner snabbare än vanliga skor, inte minst eftersom det sliter skorna när de är i kontakt med skateboardets grova griptape.

Om du använder dina skate skor när du gör tricks och vill förlänga deras liv, kan du köpa Shoe Goo, vilket är ett silikonbaserat material som appliceras på spetsen av skon och på så sätt bildar ett skyddande lager på sko mest utsatta platser.

Även om skateboard sko kommer med olika funktioner som gör dem idealiska för när du kör på skateboard, sparkcykel eller annat, det finns också många som väljer att köpa dem bara för att de har en cool design och är bekväm att bära.