×
Meny

Skateskor & sneakers

  Filter
Varumärken
Sko storlek
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Sneakers och speciellt skateskor är lämpliga för sport som skateboard och sparkcykel åkning. Alla skateskor i denna kategori är gjorda av erkända märken för garnslitage, vilket innebär att du kan vara säker på att skornas kvalitet är bra.

Egenskaperna hos skridskor


De flesta skate skor och sneakers i denna kategori finns i läder, mocka eller duk för extra komfort. Skorna har en extra tjock vulkaniserad gummisula för att uthärda slitage som de utsätts för under tricks. Enan har ett minimalt slitbanemönster. Dessutom har skorna stora chockabsorberande förmågor för att tåla inverkan och hårda landningar. Alla funktioner hos dessa skor är gjorda för att göra dem så hållbara som möjligt eftersom de utsätts för grov hantering om de används regelbundet på skateboards. Ändå är det värt att notera att skorna ofta bärs snabbare än vanliga skor, inte minst på grund av den råa griptapen på skateboard.

Ta hand om dig nya skridskor


Om du använder dina skor när du utför tricks och vill förlänga livslängden på skorna, kan du köpa Shoe Goo, ett silikonmaterial som appliceras på skopspetsen. Då kommer det att skapa ett skyddande skikt till den mest utsatta platsen på skon.

Du kan också ta hand om problemen innan de uppstår! Få dig ett rör av superlim och applicera det på sömmen runt flickorna och Olje-områdena på din sko. Den ganska enkla dragningen kommer att göra ditt nya favoritpar skor kvar mycket längre. Var försiktig så att du inte får lim på resten av skon. Superlimet kan orsaka att du slipper greppet.

Även om skateskorna har speciella egenskaper för att göra dem lämpliga för skateboarding, väljer många människor bara skor på grund av den snygga designen och eftersom de är bekväma att bära.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor