MENY
×

Skate ramper och rails

  Filter
Varumärken

Denna kategori omfattar allt från skate ramper och ramper för sparkcyklar till quarter pipes och rails.

Bygg din egen skatepark med skate ramper

Skate ramper och rails från Fresh Park är flyttbar och kan fällas ihop. Detta ger dig en bättre möjlighet att använda dem i olika områden, till exempel. på gatan, på skolgården och parkering. Det är också praktiskt att de olika skate ramper är flyttbara när du vill skapa olika vägar och därmed behöva flytta runt hindren. Du kan ansluta ramperna med varandra, vilket skapar en komplett skatepark. Om du tröttnar på layouten, kan du snabbt ändra den. De flesta skate ramper och skate rails är också justerbara i höjden, så att de kan anpassas till olika svårighetsgrader. Det är också möjligt att kombinera några skate ramper med eventuelt befintliga trä ramper.

När de första skatteparkerna skapades på 1960-talet och 1970-talet, var det stationära ramper. Det innebär att alla skateparker var som de var, och det fanns ingen möjlighet att ändra inställningen. Idag är det mycket lättare att vara kreativ och hitta nya sätt att kombinera ramper och räcken på grund av produkter som de från Fresh Park. Fresh Park ramper är gjorda av kvalitetsmaterial som vanligen sammansatta ABS plast och stål och kräver minimalt underhåll.

Ingen skatepark utan quarter pipe

Att beskriva en quarter pipe är lättast att börja med en halfpipe. Tänk dig ett rör som du delar horisontellt. Resultatet är ett halvt-rör, vilket är en av de föredragna hinder i en skatepark. Idén att använda en halfpipe som en skatepark är inspirerad av vågorna och en önskan att imitera surf rörelser. Innan det blev gjort riktiga skate parker, tränade surfare och skatare som kunde komma till den i oanvända och tomma swimmingpooler.

Destu mindre är en quarter pipe, en halv halfpipe, skate park stiftelsen. Quarter pipes är mångsidiga och kan användas för sig, men de kan också användas för att skapa olika hinder med. Naturligtvis kan du sätta två tillsammans för att bygga en halfpipe, men du kan också sätta dem "rygg mot rygg" för att spinna. Ramperna används för att skapa momentum och utföra tricks som airs, grinds mm.