×
MENY
×

Ramper och rails

  Filter
Varumärken

Bygg en skatepark med egna skateramper och grind rails

Vem vill inte att barn har sin egen lilla skatepark redo för användning, precis när du ville ha det?

Med de skateramper och ramper till hjul hittar du här, här kan drömmen om din egen skatepark plötsligt bli en verklighet. Vi har både startrampar, dubbla ramper, fyrvägsramper och miniramper utformade för både sparkcyklar och skateboards. Men utan grindskenor kan man inte kalla det en skatepark, och därför har vi också skridskoålar av olika slag som du kan ha kul med. Det är trevligt att hitta bra skidåkare runt, men med en hemmabas där du alltid kan åka skateboard är något helt annat. Du kan åka skateboard när du vill!

Skater ramper och ramper för sparkcyklar som du kan flytta runt

En annan sak om våra ramper och grind rails är att de är lätta att flytta från plats till plats. Om du vill skapa din skatepark på olika sätt kan du själv göra det. Om du vill flytta festen över till grannen eller till skolgården kan du och dina vänner göra det utan de stora problemen.

Arbeta med dina tricks tills du behärskar dem

Lärande tricks på sparkcyklar eller brädor är en längre resa. Speciellt om det är svårt att hitta bra ställen där du kan träna dina trick igen och igen tills du behärskar dem. De goda fläckarna tas ofta av andra skaters, och i det fallet bör du vara säker på att det blir din tur. Andra bra ställen är kanske inte möjliga vid vissa tider på dagen. Med egna ramper och skenor kan du ställa in det som det passar dig och använda dem när du vill. Det är en möjlighet att utveckla dig tidigare och i samarbete med andra, hemma eller någon annanstans du väljer.

Ingen skatepark utan quarter pipe

För att beskriva ett kvarts rör är det lättast att börja med ett halvt rör. Föreställ dig ett rör som du delar horisontellt. Resultatet är ett halvt rör, vilket är ett av favorithindren i en skatepark. Idén att använda ett halvt rör som skateparkobstruktion är inspirerad av vågorna och lusten att imitera surfningsrörelserna. Innan skateparker skapades, tränade de surfare och åkare till oanvända och tomma pooler.

Inte mindre än en quarter pipe, alltså en halv halfpipe, skate parkens fundament, Quarter pipes är mångsidiga och kan användas individuellt, men de kan också användas för att skapa flera hinder. Du kan självklart lägga två ihop för att bygga ett halvt rör, men du kan också placera dem "tillbaka till rygg" för att bilda en ryggrad. Rammarna används för att skapa momentum och att utföra tricks som airs, grinds, etc. på.