×
Meny

Scooter Ramps & Grind Rails

  Filter
Varumärken

Vad är en kickbike ramp för något?

Kickbike ramper, även kända som sparkcykel ramper, är ett bra komplement för alla sparkcykelåkare som vill nå nya höjder. Ramper används av sparkcykelåkare för att hoppa och göra tricks ifrån. Scooter ramps väger lite, är lätta att montera och är perfekta för alla som vill ta med sig skateparken till sin bakgård eller uppfart.

Sparkcykel ramper finns i olika storlekar och kan användas av både nybörjare och avancerade åkare. Sparkcykel half-pipes och andra vanliga ramper kan ofta även användas för andra actionsporter som skateboarding, inlines och BMX.

Vad är sparkcykel grind rails för något?

Grind rails är smala stänger varpå sparkcykelåkare kan utföra tricks och grinds. På grund av hur sparkcyklars undersidor är designade kan det ofta vara svårare att grinda på vissa rails om man jämför med att grinda med en skateboard. Bra att veta är att brantare och högre rails kan vara svårare att grinda på och är bättre lämpade för mer avancerade åkare.

När du letar efter grind rails är det viktigt att tänka på vikten. Tyngre rails är svårare att transportera, men å andra sidan är de mer robusta. Modulära grind rails är lättare att transportera, men ger lite mindre stabilitet.

Fördelarna med att ha din egen skatepark

Alla drömmer om att ha sin egen skatepark och en egen ramp eller grind rail är det första steget mot att förverkliga detta. Genom att ha din egen utrustning kan du designa en park precis som du vill ha den. Dessutom behöver du inte oroa dig för överfulla parker och kan öva om och om igen tills du behärskar dina trick.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor