×
Meny

Sparkcykel Ramper & Grind Rails

  Filter
Varumärken

Bygg din egen skatepark med en kickbike ramp

Vem önskade sig inte att ha sin egna lilla skatepark när man var barn?

Med de ramper till sparkcyklar som vi har kan denna barndomsdröm om att ha en egen park bli verklighet. Vi har både tricksparkcykel ramper och grind rails så att du verkligen kan steppa upp ditt game. Självklart är det härligt när man hittar ett perfekt spot att åka på i närheten av där man bor, men att ha en park hemma som du alltid kan gå till är en "game changer" och kan förbättra dina skills snabbt.

En sparkcykel ramp som du kan flytta runt

En annan sak med våra ramper och grind rails är att de är lätta att flytta runt från plats till plats. Om du vill sätta upp din park på ett annat sätt hemma eller på skolgården kan du bara be några vänner att hjälpa dig så är det gjort på nolltid.

Öva dina tricks tills du bemästrar dem

Att lära sig tricks på sparkcykeln kan vara en lång process. Speciellt om det är svårt att hitta bra ställen där du kan träna dina trick igen och igen tills du behärskar dem. De bästa spotsen (om de finns) är ofta upptagna av andra åkare så att du måste stå och vänta på din tur. Andra bra spots kan av olika anledningar vara avstängda under olika tider på dagen. Med dina egna ramper och rails kan du sätta upp dem precis som du vill och åka på dem precis när du vill. Därför kan du lära dig nya tricks snabbare och även öva på nya tricks med kompisarna hemma.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor