Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Rullskridsko Tillbehör

Bra att veta

Vilka rullskridsko tillbehör behövs?

Rullskridsko tillbehör är ett perfekt sätt för att ge din utrustning en personlig touch. De flesta tillbehör ger främst en visuell effekt men det finns även delar som kan optimera din hastighet och förbättra din generella upplevelse. Rullskridsko tillbehör så som kängor, truckar, bushings, toe-stops och snören kan förbättra dina egenskaper samt förse en uppgraderad komfort för högre prestanda.

När borde man byta ut kängor och truckar?

Kängor

Ett nytt par rullskridsko kängor och truckar är alltid att rekommendera när synliga skador börja dyka upp på din nuvarande utrustning. Även de rullskridskor som får regelbundet underhåll kommer inte hålla för evigt - en spricka i en känga med hårt skal eller slitage på en mjuk känga kan generellt försämra både säkerhet och stabilitet vid åkning.

Truckar

När axlarna på dina truckar börjar bli lösa och du kan märka att din förmåga att svänga försämras, så är det dags att byta truckar. Oavsett om du är ute efter en baseplate eller ett enkelt set truckar, kom ihåg att alltid kontrollera så att de är kompatibla med dina kängor.

Glöm inte ett set med bushings

Du bör byta ut dina bushings med ett nytt set när de gamla blivit utslitna. En indikation på detta kan till exempel vara att de inte ger samma känsla av respons som tidigare. Beroende på hur ofta du är ute och åker, bör dina bushings bytas ut var 6e till 12e månad.

Kom ihåg att bära korrekt skydd när du ska ut och rulla. Spana in vårt utbud med Rullskridskor Skydd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor