×
Meny

Tillbehör till rullskridskor

Bra att veta

Uppgradera dig: de bästa tillbehören till sida-vid-sida-skridskor


En passionerad rullskridskoåkare vet att en quad- eller sida-vid-sida-skridsko är så mycket mer än detta. Det finns tusentals olika varianter för dina rullskridskor. Medan vissa ändringar bara är av visuell betydelse, kommer vissa tillbehör att optimera både din fart och skridskoåkning.

På denna sida hittar du alla typer av reservdelar och tillbehör till dina rullskridskor; verktyg, kuddar och monteringsdelar, snören i olika färger och mönster, liners och mycket mer. För tillfället är en av våra mest populära produkter de snygga regnbågsfärgade skosnörena för Rio Skates - det perfekta tillbehöret för att personifiera dina skridskor.

Du hittar också de populära Supreme Turbo rullskridskorna, där du själv kan välja hjulen utifrån din egen smak. Om dina rullskridskor har några trasiga delar, kommer du troligtvis att kunna hitta den aktuella delen här.

Om du känner att dina skridskor är lite för styva när du vrider kan du lätt mjuka upp känslan lite genom att välja en uppsättning mjukare bussningar, som du också hittar i denna kategori för rullskridskor. Om du har det motsatta problemet (att dina skridskor är för mjuka) kan du också byta bussningarna mot styvare sådana. Det här är en väldigt billig åtgärd, men du kommer att bli förvånad över hur stor skillnad ett bussningsbyte kommer att ge din skridskoåkning.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor