MENY
×

Tillbehör till Rullskridskor

  Filter
Varumärken

Få en uppgradering: De bästa tillbehören sida vid sida


En passionerad rullskridskoåkare vet att en quad eller sida vid sida skridsko är så mycket mer än detta. Det finns tusentals tusen olika anpassningar av dina rullskridskor. Medan vissa anpassade ändringar bara är av visuellt värde, kommer vissa tillbehör vid sidan om sida att optimera både din fart och skridskoåkning.

På denna sida hittar du alla typer av reservdelar och tillbehör till dina rullskridskor; verktyg, dynor och monteringsdelar, snören i olika färger och mönster, liners och mycket mer. För tillfället är en av våra mest populära produkter de snygga regnbågsfärgade snören för Rio Skates som är det perfekta tillbehöret för att personifiera dina skridskor.

Du hittar också de populära Supreme Turbo rullskridskor som du själv kan välja hjulen i enlighet med din smak. Om dina rullskridskor har några trasiga delar, kommer du troligtvis att kunna hitta den givna delen här.

Om du känner att dina skridskor är lite för styva när du vrider kan du lätt mjuka känslan lite genom att välja en uppsättning mjukare bussningar, som du också hittar i denna kategori för rullskridskor. Om du har det motsatta problemet (att dina skridskor är för mjuka) kan du också byta bussningarna med något styvare en gång. Det här är en väldigt billig växel, men du kommer att bli förvånad över hur stor skillnad en bussnings byte kommer att ge din skridskoåkning.