×
Meny

Inlines Hockey Underhåll

  Filter
Varumärken

Bra att veta

Inlines hockey underhåll - för alla hockeyspelare

Regelbundet underhåll av hockey inlines är något som alla hockeyspelare bör göra. Om du vill att dina hockey inlines ska vara i gott skick när säsongen börjar så är det en bra idé att underhålla dem regelbundet.

Hur rengör jag inlines hockeyhjul?

En av de viktigaste sakerna att regelbundet kontrollera är hur väl hjulen snurrar. Om det är brist på hjulspinn är det troligt att du antingen behöver rengöra eller byta ut dina kullager. Du hittar de flesta redskap du behöver på den här sidan, och om du vill läsa hur du gör det kan du gå till vår guide för Rensning och smörjning av kullager.

Under hela säsongen är det också värt att rengöra dina hjul då och då för att bli av med all ackumulerad smuts. Torka bara av dem med en våt trasa för att ta bort smutsen.

Verktyg för dina hockey inlines

Att ha rätt verktyg för inlines-hockey är viktigt för att underhålla dina inlines och gör dig säkerligen populär bland dina lagkamrater. Här hittar du en rad olika verktyg som kan användas för att genomföra olika uppgifter så som att ta bort och installera nya kullager eller hjul, dra åt axlarna och bara allmänt se till att din setup är redo för gatan. Dessa verktyg är universella och fungerar även med andra typer av inlines.

Verktygen i den här kategorin är designade för att reparera dina inlines. Du kan även kolla in vår kategori Tejp - Inlines-hockey där du hittar vårt urval av tejp som kan användas på olika delar av din hockeyklubba.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor