MENY
Rullskridskor
Bra att veta
Filter
 Pris
 Varumärken
 Sko storlek

 Hjul diameter
 Ram material
 Känga/Skal typ

Inlines Dam

Filter »

På denna sida hittar du tjej inlines/ dam inlines, från storlek 35 och uppåt. Inlines kan användas för träning eller till mindre turer runt om i staden. Alla dessa inlines för tjejor är för nybörjare och lettövet åkare. Så om dina inlines kommer att användas för allmän utbildning, är detta rätt ställe att leta.

De flesta dam inlinesen i denna kategori, som inlines för män, har en neutral design. Men i den här kategorin lite mer inlines med olika färger, många av modellerna har en smalare passform än en herr inlines. Det finns också några modeller som kan tas på utanför dina egna skor, vilket ger inlinen ett mer personligt uttryck.

Vilka hjul bör passa inlines för dam?

Inlines dam finns med antingen plast / komposit ram eller aluminium ram. Plast ram är ofta mjuk och ger mer motstånd, så du måste arbeta mer för att få fart. Aluminium ram är hårdare, vilket ger kursstabilitet och gör inlinen snabbare.

De flesta inlines för tjejor i denna kategori har relativt stora hjul, eftersom de möjlig gör högre hastighet än den lilla, vilket är praktiskt om du använder dina inlines för träning. Dessutom har de oftast ett medelhådhet (ca 83-84A). Mjuka hjul ger ett bra grepp samtidigt minska samtidigt hastigheten. Mycket hårda hjul är bäst lämpade för sporter som speed skating och aggressiv. De är snabbare än mjuka hjul, men då inte som en stötdämpare.

Få hjälp med att välja rätt modell och storlek genom att läsa om att köpa inlines.

Trygg e-handel