Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Inlines Dam

  Filter
Färger
Varumärken
Sko storlek
Hjul diameter
Färdighetsnivå
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Skillnaden mellan inlines för män och kvinnor

Vanligtvis finns det inga stora skillnader mellan inlines för män och kvinnor förutom den visuella utformningen. Vissa tillverkare erbjuder dock inlines som är särskilt utformade för män eller kvinnor och som varierar i bredd, form och höjd på cuffen.

När inlinesskridskor är utformade för kvinnor har de en smalare bredd och form för att anpassa sig till smalare fötter. Cuffen på kvinnors skridskor är lägre än på mäns skridskor, eftersom kvinnors vader är placerade lägre på benet jämfört med män.

Hur man väljer rätt inlines för kvinnor

När du väljer ett par skridskor finns det tre huvudfaktorer att ta hänsyn till: stöveltyp, fotstorlek och hjulstorlek.

Först måste du välja om du vill ha en skridsko med hårt skal eller en skridsko med mjukt skal. Hårda skal ger mer stöd för ankeln och mer kontroll. Mjuka skal är andningsbara, bekväma och optimala för fitnessskating. Olika märken bygger sina skridskor på olika sätt, så kom ihåg att kontrollera storleksguiderna och mäta dina fötter innan du köper nya skridskor.

Hjulens diameter spelar en viktig roll för din totala inlinesupplevelse. Diametern varierar i allmänhet mellan 80 mm och 125 mm. Mindre hjul rekommenderas ofta till åkare som vill utföra snäva svängar, slalom och som siktar på att färdas korta till medellånga sträckor. Större hjul - från 90 mm till 125 mm - är optimala för de inlinesskridskoåkare som vill åka långa sträckor.

Vill du veta mer om inlinesskridskor? Kolla in vår köpguide för fitnessinlines.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor