MENY
×

Dancing Longboards

Dancing longboards - släpp din inre konstnär lös

Dancing longboards eller dancer boards är på väg att röra sig med stil. Detta är den typ longboard, måste du ha om du verkligen vill vara konstnärlig och dans på boarden under crusing. Med en dancing longboard tillåter dig att vara kreativ på boarden med steg som tvär stepping, gå plankan, ser tillbaka och andra dans rörelser som du kan skaka ur rockärmen.

Dancing longboard deck - till boardwalking

Decket på dancer longboarden är typiskt långt, vilket ger dig en plattform med tillräckligt utrymme för att gå fram och tillbaka på bordet, medan du utför dina steg. Du kan välja mellan mer styva eller mer flexibla dansar decks beroende på din stil. Styva decks är idealiska för boardwalking, medan deck med mer flex ger dig mer bounce, när du pumpar, så att du får känslan av att surfa på land. Dancing-stilen är inspirerad av boardwalking från att surfa där surfare anpassa boarden för vågorna att få ut det mesta av vågorna.

Dancing kombineras med freestyle

Liksom andra longboarding-stilar kan också dancing kombineras med andra stilar, till exempel freestyle. Här kombinerar du de kunstneristiske danssteg med skateboard trick som g-turn, tiger claw och boneless. Det handlar om att vara kreativ på sin dancing longboard och lät kunstneristiske sida uttryckas.