×
MENY

Heelys rullskor

  Filter
Färger
Sko storlek
Hjul
Ljus
Vadderat foder

Bra att veta

Rullskor från Heelys - skor med en twist

Heelys är skridsko som tillåter dig att åka var du än är. Heelys ser ut som vanliga skatersko, så det väcker en känsla när plötsligt rullar ut på dem.

Heelys - hur du kommer igång med dina nya skor med hjul

Fördelen med Heelys skor är att de tillåter dig att fritt välja om du vill gå eller rulla utan ansträngning. Om du inte vill rulla, kan du klicka av hjulen så att din rullskor blir helt vanliga skor. På samma sätt kan du snabbt klicka på hjulen när du ska använda dina skor för att kunna åka igen.

När hjulen är i och du vill rulla istället för att gå, helt enkelt flytta din vikt på hälarna, monterade hjulen. Tekniken är ganska enkel och lärde sig snabbt. När du vill bromsa, kan du antingen använda dig av en mjuk eller hård landning. Om du vill göra en mjuk inbromsning, tips är att du lyfter tårna ytterligare upp så den bakre delen av skon dras längs marken tills du stoppar. Om du vill göra en hård landning, dra din vikt framåt på tårna och sedan jogga tills du har återfått kontrollen och är redo att sluta. "Krängnings" påminner kanske om inlines, men tekniken är fortfarande lite annorlunda. Eftersom hjulen bara sitta på baksidan av rullskon, kan du alltid sätta vikten på framfoten, om du förlorar balansen eller på annat sätt måste återta kontrollen.

Heelys - de ursprungliga skor med hjul enligt

Heelys är de ursprungliga skor med hjul. Roller skor finns med FATS hjul och bra kullager, så att du får den bästa skatte upplevelse. FATS hjul är de traditionella Heelys hjul, ett brett hjul för bättre grepp.

Heelys uppfanns i USA år 2000 och har sedan spridit sig, inte bara i USA utan i det mesta av världen, inklusive Danmark. Heelys barn och ungdomar, både flickor och pojkar, har blivit mycket populära, men det finns också skridsko för vuxna, så vuxna kan delta. På detta sätt, barn och föräldrar har kul och aktiv tid tillsammans.

Man kan åka med hjul 1 och 2 med skridskohjul i hälen. De ursprungliga modellerna hade bara ett hjul, men många idag väljer modeller med 2 hjul eftersom de är lite lättare att rulla på.

Kan jag använda min Heelys skridsko skridskor trick?

Heelys skor kan användas både inomhus och utomhus, och det är lätt att åka ner i korridoren i skolan, eller när de handlar. Men Heelys rullsko kan också ingå i skatepark, om du vill göra trick.

Du kan utföra traditionella trick som att åka baklänges, åka på en fot eller göra snurrar. Var kreativ med dina Heelys.

Heelys för dans - liva upp dina danssteg med ett par Heelys tricks

Möjligheterna med Heelys skor med hjul är många, det är bara fantasin sätter gränserna. Är du en dansare, eller om du bara gillar att dansa, måste du testa dina danssteg med ett par skor med hjul.

I flera talangtävlingar har varit möjligt att se människor som använde Heelys i sina framträdanden. Också stora artister har dansat med Heelys i musikvideor. Till exempel. Usher, som var den första stora artistnamn som verkligen fick sätta fokus på roller skor i hans musikvideo "U don't have to call" från 2002, när han är i ett rum fyllt med dansande människor och plötsligt glider tillbaka mot kameran, i det är först och främst bara ser ut som en coolt trick. Därefter ser vi hjulet i hälen där det går upp för en att det är därför inte en omöjlig trick reserverade Usher, men alla kommer att kunna utföra samma steg.

Flera dansare har också senare införlivat Heelys skor med hjul i sin dans koreografi bara för att skapa ett mervärde. Och eftersom Heelys bara en blandning av en sko och rullskridskor, kan du enkelt växla mellan vanliga och valsningssteg. Så det är sålunda möjligt att även använda Heelys skor för att göra moderiktiga koreografier med en twist.