×
Meny

Väska till rullskridskor

  Filter
Färger
Varumärken

Vägen att bära och lagra dina skridskor


Letar du efter en rullskridsko väska för att ta dina inlineskridskor, quads eller skridskor över staden? Eller kanske en robust skateväska för att transportera dina skridskor säkert på längre resor eller resor?

I vårt utbud av skridskoväskor hittar du ett brett utbud av väskor som dubblar som både en rullskridsko, en inlineskridsko och en skridskoväskor. De har inte bara plats för skridskor själva, men också för redskap som verktyg, skyddsutrustning och mycket mer. En skateväska är också ett bra sätt att lagra dina skridskor när du inte använder dem.

Sätt skridskorna på ryggen


I den här kategorin hittar du inte bara traditionella skridsko väskor men också ett brett utbud av ryggsäckar som är speciellt konstruerade för att fästa rullskridskor, skridskor eller fyrhjulingar säkert på ryggsäcken.

Vi har ett brett utbud av skridsko påsar i alla former, storlekar, mönster och färger. I den här kategorin hittar du både skatesäckar för vuxna skridskor, men även för skridskor i barnstorlekar. Vi har väskor från märken som Tempish, SFR, Atom och mycket mer.

Skate ryggsäcken är en mångsidig väska, som inte bara låter dig transportera skridskor utan också har utrymme för skyddsutrustning eller verktyg. Alla skridskoryggsäckar har mer än ett utrymme, vilket också gör dem lämpliga som skolryggsäckar, och några av dem har även ett rum som är utformat för att hålla en bärbar dator.

I det här urvalet hittar du också andra väskor som är användbara när du skridskor. Det här kan vara en höftväska för att hålla dina nycklar, mobil och plånbok på flaskbälten, så du kan bära en eller flera vattenflaskor när du är ute i skridskoåkning.

SkatePro