×
MENY
×

Knäskydd

  Filter
Varumärken
Storlek

Knäskydd som ger full rörelsefrihet

Hitta rätt knäskydd till dina behov på denna webbplats, och undvika dåliga knäskador när du åker skateboard, inlines eller sparkcykel. Du kan hitta ett brett utbud för både nybörjare och mer erfarna fitness åkare. Knäbeskydden på SkatePro kännetecknas av att vara anatomiskt korrekt och gjorda av material som andas. De är bekväma, så att du kan enkelt flytta och böja knäna utan att det som irriterande känsla som kan känna något och stramar knäna. Några av modellerna har också reflexband, så att du syns när det är mörkt ute.

Knäskydd till att åka skidor, snowboard, dans, BMX och vardag

Knäskydden på sidan är speciellt utformad för personer som åker skateboard, inlines eller sparkcykling, men de kan lätt användas för många andra ändamål. Till exempel, även människor som åker skidor eller snowboard och BMX åkare gynnas av knäskydd - till exempel används speciella G-Form-knæbeskytterne som är anatomiskt formad och endast härdar av slag. Även dansare gör klokt i att använda knäskydd när de måste hoppa ner på knä. Här, speciella knäskydd med hål vid den bakre eller stretchmaterial vara optimal, på grund av den ökade rörelsen.

Tycker du upplever obehag i knäna i det dagliga livet och skulle vilja att stabilisera dem, kan knäskydden också användas för detta ändamål. Det kan också vara en bra idé att använda knäskydd, om du är utför en hel del på arbete och sitter på knä, såsom trädgårdsarbete.

Använd din tid på skating - inga skador

Även ser man några professionella skateboardåkare utan knäskydd på, det finns flera fördelar med att använda dem, och på SkatePro uppmuntra vi våra kunder att alltid använda skyddsutrustning. Du får inte bara möjlighet att njuta av din sport i många år utan obehag i knäna, men att veta att knäskydden kommer att skydda dig, kommer du antagligen att uppleva en förtroendeökning, vilket ger dig mer mod att dra bort ännu större stunts och tricks - som ett proffs! Hur kan du förbättra din nivå avsevärt utan att slösa tid på akuten, där du kan även få veta att du måste ta en paus tills du är redo igen.

Knäskydd i speciell design

Kom ihåg, knäskydd idag finns i många olika modeller, varav en del är utformade med speciella teknik som ger extra komfort, så det känns inte som du har något på knäna. Vissa modeller är ännu så platt som du kan bära dem under dina byxor om du inte vill att de ska vara synliga. Till exempel knäet från G-Form, som har en speciell design som gör att du enkelt kan bära dem under dina byxor utan att bli sedd. Det finns också modeller med fokus på design, så att du faktiskt får en mer sportig look genom att ha knæbeskytterne på. Och då är det bara fetare även kunna få upp efter ett fall och plocka upp där du slutade - ett riktigt proffs!

Vad skyddar knäskydd mot?

Knee pads eller knäskydd skyddar dina knäskålarna mot hårda smällar som åkare ofta stötter på, till exempel. när du faller på hårt underlag, i en vägg eller banker knäskålen i en metall räcke. Så du kan få ut för ett hårt fall, vilket kan skada inte bara knäna, men även lårben och skenben, om du landar med slingrande knän. Detta ses ofta i skatervärlden. Med knäskydd för att undvika sprickor i och runt knäna som kompression och stoppningen ger en stötdämpande effekt.

Kontrollera utskott på sidan, och se om du inte kan hitta precis höger knä som passar dina behov och din smak.