×
Meny

Knäskydd

  Filter
Varumärken
Storlek
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Knäskydd med komplett rörelsefrihet

Hitta de rätta knäskydden som lever upp till alla dina förväntningar på denna sida och undvik allvarliga skador när du är ute och rullar. Du finner här ett stort utbud av knee pads för både nybörjare och mer erfarna åkare. De skateskydd som vi har här hos SkatePro är vanligtvis anatomiskt utformade och gjorda av andningsbara material. Dem är bekväma så att du enkelt kan röra dig fritt och böja på benet utan det skapar obehag runt om knät. Vissa av knäskydden har även detaljer med reflex tape så att du är synlig ute i mörkret.

Knee pads för skidåkning, snowboard, dans, BMX och till vardags

Knäskydden på denna sida är särskild designade för olika typer av skatesporter, men dem kan användas för flera andra syften lika så. Även för dem som åker skidor eller snowboard, samt BMX-åkare, kan knäskydd vara en gynnande faktor - G-Form knäskydden är ett av de populäraste valen. Dessa skydd är anatomiskt formade och hårdnar vid slag och stötar.

Även för dansare kan användning av knäskydd vara en fördel när dem utför vissa steg där man faller ner på knäna- vilket har stor påverkan på knäskålen. Knäskydd tillverkade av stretch tyg eller med ett hål i materialet på baksidan är optimala för just dans på grunt av den ökade flexibiliteten.

Om du i din vardag upplever obehag i dina knän och önskar att tillföra mer stabilitet, så kan ett set med knäskydd även användas till detta. Det är även en god ide att använda knäskydd om du utför arbete där du står mycket på knä, till exempel vid trädgårdsarbete.

Även om du ser en del professionella skateboardåkare utan knäskydd, finns det flera fördelar med att använda dem, och på SkatePro uppmuntrar vi alltid våra kunder att använda skyddsutrustning. Med ett par knäskydd får du inte bara möjligheten av att njuta av sporten i många år utan obehag i dina knän, kunskapen om att knäskydden håller dig säker kan även ge dig det extra självförtroende du behöver för att våga öva på ett nytt trick.

Knäskydd speciellt designade för komfort

Kom ihåg att det idag finns knäskydd i många olika varianter, vissa är även designade med speciella teknologier som tillför extra komfort vilket gör att du nästan inte märker att du har dem på dig. Vissa modeller är så pass tunan i designen att du kan bära dem under dina byxor om du ej önskar att dem syns. Du kan även finna knäskydd med stort fokus på just design och utseende vilket gör dina knäskydd till en del av din trendiga stil.

Vad skyddar knäskydd mot?

Skateskydd skyddar dina knäskålar från att skadas vid hårda landningar som ofta uppstår vid olika skatesporter. Oavsett om du faller på en hård yta så som golvet eller om du ramlar på ett rail eller liknande så minskar knäskydden risken för att skadas betydligt. Om du änvänder div av ett set med knee pads så kan du undvika benbrott runt om och på dina knän. Den komprimerade paddingen bidrar med en stötdämpande effekt och ser till att du är beskyddad.

Kolla in vårt utbud av knäskydd på denna sida och hitta ett par som passar just dina behov och din stil.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor