×
Meny

Knäskydd

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Knäskydd som ger full rörelsefrihet

Hitta rätt knäskydd för dina behov på denna webbplats, och undvik knäskador när du åker skateboard, inlines eller sparkcykel. Du hittar ett brett utbud för både nybörjare och mer erfarna fitness-åkare. Knäskydden på SkatePro kännetecknas med att vara anatomiskt korrekta och gjorda av material som andas. De är bekväma, så att du kan enkelt röra dig och böja knäna utan att känna obehag. Några av modellerna har också reflexband, så att du syns när det är mörkt ute.

Knäskydd för skidåkning, snowboardåkning, dans, BMX och till vardags

Knäskydden på sidan är särskild utformade för personer som åker skateboard, inlines eller sparkcykel, men de kan lätt användas för många andra ändamål också. Även människor som åker skidor eller snowboard, och BMX-åkare gynnas av knäskydd - till exempel används särskilda G-Form knäskydd som är anatomiskt formade och endast härdas vid slag.

Även dansare gör klokt i att använda knäskydd när de måste hoppa ner på knä. Här finns särskilda knäskydd med hål eller stretchmaterial på baksidan, som är optimalt för dans tack vare dess ökade flexibilitet.

Tycker du att du upplever obehag i knäna i det dagliga livet och skulle vilja att stabilisera dem, kan knäskydden också användas för detta ändamål. Det kan även vara en bra idé att använda knäskydd om du utför mycket arbete där du sitter på knä, såsom trädgårdsarbete.

Även om man ser vissa professionella skateboardåkare utan knäskydd, finns det flera fördelar med att använda dem, och på SkatePro uppmuntrar vi våra kunder att alltid använda skyddsutrustning. Du får inte bara möjlighet att njuta av din sport i många år med hela knän, utan även att bara veta att knäskydden kommer att skydda dig, kommer göra att du känner dig mer självsäker. Det ger dig mer mod att göra ännu större stunts och tricks - som ett proffs! På så sätt kan du förbättra din nivå avsevärt utan att slösa tid på akuten, där du dessutom säkert skulle fått höra att du måste ta en paus tills du är redo igen.

Knäskydd i speciell design

Kom ihåg att idag finns det knäskydd i många olika modeller, varav en del är utformade med speciella teknologier som ger extra komfort, så att det inte ens känns som att du har något på knäna. Vissa modeller är till och med så platta så du kan bära dem under dina byxor om du inte vill att de ska synas.
Det finns även modeller med fokus på snygg design, så dina knäskydd också kan vara en del av din stil.

Vad skyddar knäskydd mot?

Knäskydd skyddar dina knäskålarna mot hårda smällar som skaters ofta stöter på till exempel vid fall på hårt underlag, i en vägg eller om de slår i knäskålen i en metall-rail. Knäskydd minimerar drastiskt risken för knäskador och även skador på lårben och skenben, vilket ofta skadas i skate-världen om man landar snett eller liknande. Med knäskydd undviker du frakturer i och runt knäna, medan kompressionen och vadderingen ger en stötdämpande effekt.

Kolla in vårt urval av knäskydd och välj ett par som passar dina behov och din smak.

SkatePro