Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Knäskydd

  Filter
Varumärken
Storlek
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bör jag använda knäskydd?

Det är oerhört viktigt att ha knäskydd på sig när du åker inlines eller rullskridskor. Denna typ av skyddsutrustning skyddar dina knän från att skadas när du är med om ett oönskat fall. Knäskydd för inlines minimerar drastiskt risken för benbrott och blåmärken. Du bör alltid bära knäskydd om du är en nybörjare. Du kommer inte bara att vara mycket bättre skyddad mot eventuella knäskador, utan du kommer också att få det självförtroende som krävs för att prova nya trick och nå högre hastigheter.

Att välja rätt knäskydd inlines

DESIGN

Fundera på om du vill ha ett par knäskydd med kardborreband eller långa sleeve-formade skydd. Knäskydd för inlinesåkning med kardborreband är storleksjusterbara och kan lätt bäras över kläderna. Knäskydd i sleeve-stil å andra sidan sitter tätt runt benen och kan sättas under kläderna om du inte vill kompromissa med din stil när du är ute och åker inlines.

PADDING

Vilken typ av vaddering du bör ha beror främst på din åkstil. Nybörjare och aggressive-åkare kan behöva ett par skydd med hårt skal. De har hårda plastkåpor över vadderingen för extra skydd. För fitness-, rekreations- och långfärdsåkare skulle det troligtvis vara bäst med ett par mjuka vadderade knäskydd. Även om de inte ger samma skydd som de med hårt skal så andas de och ger ökad rörlighet.

STORLEK

Dina knee pads för inlinesåkning ska sitta bekvämt och får sitta för hårt eller för löst. För att få rätt par för dig, kom ihåg att kontrollera produkternas storlekstabell och att mäta omkretsen på dina leder.

Om du är på jakt efter mer skyddsutrustning kan du ta en titt på våra armbågsskydd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor