Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Knäskydd BMX

  Filter
Varumärken
Storlek

BMX knäskydd är det viktigaste skyddet för dina ben

Det vanligaste sättet att landa när du faller, inom de flesta actionsporterna, är på dina knän. BMX knäskydd skyddar dina knän när du faller och kan rädda dig från allvarliga skador som skulle hålla dig borta från cykeln i flera månader. Skydden rekommenderas starkt för nybörjare, men även avancerade åkare bör skydda sig då de utför komplicerade tricks.

Hårda knäskydd vs. mjuka knäskydd

Detta är de två huvudkategorierna som knäskydd delas upp i när du kör BMX. Beroende på din typ av körning och/eller dina preferenser är det ena alternativet bättre än det andra.

För att få maximalt skydd är hårda knäskydd det bästa valet för att minska skador. För åkare som gillar att hoppa högt i parken så rekommenderas hårda knäskydd. Vissa modeller är designade med skydd som går ner hela vägen till smalbenet, dessa skydd kallas BMX leg pads.

Mjuka knäskydd erbjuder en mer komfortabel och smidig passform runt dina knän. De väger mindre och är mindre klumpiga än modeller med hårda skal, detta betyder att åkare kan välja att bära skydden under eller utanpå sina byxor.

Att skydda dina knän med hårda eller mjuka knäskydd är ett klokt val. Vi är beroende av dessa leder för att ta oss fram i vardagen, så det är viktigt att ta hand om dem så gott vi kan. För att se vårat utbud av skydd som täcker smalbenen, kolla in våra BMX Smalben & Ankel Skydd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor