×
Meny

BMX Knee Pads

  Filter
Varumärken
Storlek

Därför ska du använda knäskydd när du åker BMX

Du kan inte lära dig att åka ramp, bowl, grinda på rails och droppa gaps eller bli den snabbaste åkaren på race tracken utan att ta några fall.

Med ett par knäskydd kommer du att undvika en hel del blåmärken och skrapsår, samt minska risken för långvariga skador. Så om du vill vara säker på att du kan fortsätta åka så länge som möjligt, är BMX knäskydd något för dig.

Hårda knäskydd vs. Mjuka knäskydd

Vi har ett stort utbud av klassiska hard cap knäskydd som du säkert känner igen från skateboard och inlines åkare. Denna typ av BMX knäskydd erbjuder dig ordentligt med skydd som kan vara en utmärkt fördel för nybörjare.

Nackdelen med denna typ av skydd är att hard cap skydd ofta kan vara aningen klumpiga att ha på vilket kan begränsa din rörlighet.

Fördelen med mjuka knäskydd är dess höga flexibilitet som ger dig möjlighet för att röra dig fritt. När du ramlar så hårdnar skydden och ser till att dina knän beskyddas.

Denna typ av mjuka skydd kan bäras under dina byxor, så om du ser expert åkarna utan synliga skydd, är det förmodligen gömt under kläderna.

Alla BMX knäskydd du finner i denna kategori är noga utvalda för att ge dig de bästa möjliga produkterna, så att du kan hålla dig säker.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor