Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Snowboardglasögon

Bra att veta

Snowboardglasögon för barn ger klarare sikt i backen

Snowboardglasögon är viktiga för barn, oavsett om de är ute i backen för första gången eller om de redan har viss erfarenhet. De hjälper barnen att se tydligt i backen när det är mycket snö eller solsken, snowboardglasögonen förhindrar UV exponering och skyddar mot vind och kyla. Många av glasögonen i den här kategorin beskrivs som skidglasögon, men det är ingen skillnad mellan de två. Båda ger samma skyddsnivåer och kan bäras för både skid- och snowboardåkning.

Här finner du ett stort utbud av stilar så ditt barn kommer garanterat att hitta något som faller honom eller henne i smaken. Kom dock ihåg att ta hänsyn till att linsens färg inte är till för designens skull utan faktiskt har att göra med hur mycket ljus den släpper igenom. Generellt används mörkare linser på ljusare dagar och vice versa. Många linser anses dock vara universella och kan användas i alla väderförhållanden. Om du vill läsa mer om vilken lins som är bäst för ditt barn kan du kolla in Din ultimata guide för snowboard- och skidglasögon.

Vad man bör tänka på när man väljer snowboardglasögon för barn

Utöver att se till att snowboardglasögonen ger skydd mot UV strålar så är det viktigt att välja rätt passform. Det är viktigt att glasögonen sitter bra utan att kännas för trånga eller obekväma. Du behöver också se till att det inte finns något mellanrum mellan hjälmen och glasögonen, så att ansiktet hålls skyddat från väder och vind.

Att falla omkull är en del av varje ung snowboardåkares resa, så se till att de är har ordentligt med skydd, här kan du se vårat utbud av Snowboardhjälmar för barn.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor