×
Meny

Kickbike Bars

  Filter
Färger
Varumärken
Kompatibel med
Bar ytterdiameter
Bar höjd
Bar material
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Endelade kickbike styre - hållbara och solida

De kommer i olika designs och i en rad olika färger för att låta din sparkcykel sticka ut från mängden. Kickbike-styren finns även i olika storlekar för att passa din längd och åkstil perfekt. Alla tricksparkcykel-styren på denna sida är gjorda i en del, vilket betyder att de är mycket mer solida och hållbara än hopvikbara sparkcykelstyren.

Standard vs. överdimensionerade kickbike-styren

Innan du köper ett styre till din tricksparkcykel, så måste du fundera ut om du vill ha ett standardstyre eller ett överdimensionerat styre.

Standardstyren har en yttre diameter på 32 mm och en inre diameter på 28 mm.

Överdimensionerade styren har en diameter på 35 mm och en inre diameter på antingen 28 mm eller 32 mm.

Att välja ett standard eller överdimensionerat styre handlar om personliga preferenser. Kom ihåg att om du köper ett överdimensionerat styre med 32 mm i innerdiameter, så behöver du en framgaffel med HIC-kompression. Överdimensionerade styren med en standard på 28 mm å andra sidan, matchar standard framgafflar.

Aluminum, stål eller titan kickbike styre?

Överdimensionerade tricksparkcykel-styren med en innerdiameter på 32 mm är ofta gjorda av stål. Sparkcykelstyren av stål är lite tyngre, men samtidigt väldigt starka, väldigt solida och därav även mycket hållbara.

Överdimensionerade styren med en innerdiameter på 28 mm är vanligtvis gjorda av aluminium. Sparkcykelstyren av aluminium är lätta, men inte lika starka som stålstyren. Lättviktsmaterialet gör dock det enklare att göra air tricks och passar mycket bra för parkåkning.

Slutligen har vi kickbikestyren i titan. Liksom de andra två typerna, kommer dess både i standard och överdimensionerat. Det som är fantastiskt med titanstyren är att de är inte bara lätta, de är även väldigt hållbara. Sparkcykelstyren i titan är dyrare än de andra två typerna, men i det långa loppet är det värt det.

Y- eller T-styre för sparkcyklar

Sparkcykelstyren finns i två olika huvudtyper, Y-styre och T-styre. Sedan finns det även flera varianter av dessa två former. Y-styret har formen av bokstaven Y och består av tre delar eller mer, sammansvetsade i en Y-form.
T-styre på en kickbike består av två delar sammansvetsade i en T-form. Vissa T-styren har förstärkningar till den korsande stången för extra hållbarhet.
Vissa tricksparkcykel-styren har ett "back sweep", vilket betyder att styret är böjt i en bakåtvinkel, som många styren för cyklar. Oavsett om du föredrar ett tricksparkcykel-styre med back sweep eller inte så är det fråga om stil, smak och personliga preferenser.

Kolla in vårt urval av tricksparkcykel-styren på denna sida för att uppgradera din kickbike. Om du vill läsa mer om tricksparkcykel-styren, kan du läsa guiden Köpa ett sparkcykelstyre.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor