×
Meny

Race BMX sadel

  Filter
Färger
Varumärken
Sadel
Sadelstolpe längd
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Vad för BMX cykel säte ska jag välja?

En BMX-race tar inte mer än mellan 30-40 sekunder. Race BMX-åkare använder sällan sina BMX-cykelsäten för att sitta på medan de åker.

Huvudsyftet med BMX-cykelsätet är att undvika att ryttaren blir spjutad av BMX-ramen när den landar efter ett stort hopp eller tävlar över rullarna.

Eftersom det övergripande temat i loppet BMX cyklar är att spara vikt, sänks sätet också så mycket som möjligt.

En vanlig BMX-sits är ett tunt plast- eller nylonskal, med absoluta nollkomfort. BMX-sätet här verkar som ram / hjulskydd, skyddar ryttarens bakre ände från stora träffar.

Ändå finns det en hel del olika platser på marknaden. De flesta racers BMX-cyklar syftar till BMX-sätet med den lägsta vikten, men vissa ryttare använder sina BMX-cyklar för transport. Om det här är fallet för dig, skulle det vara en bra idé att ha ett bekvämt säte i din repertoar. I vårt utbud av racer BMX-stolar hittar du modeller och mönster från märken som BSD, Ciari, Cult, Eclat, Fiend, Haro, Odyssey, Premium, Shadow, Simple, Staats, Subrosa och Wethepeople.

Sätesstolpe

Sätesstolpe är röret som kopplar din BMX cykelsadel till ramen. De flesta BMX-sadelstolpar är justerbara, så du kan passa sätet för att passa din höjd. I denna kategori hittar du sittplatser för både stativ och svängstolar. Den stolpe du hittar i vårt urval är gjord av aluminium för att hålla vikten så låg som möjligt.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor