×
Meny

Race BMX Handtag

  Filter
Färger
Varumärken
Styr höjd
Styr breda
Bar material

Hitta rätt Race BMX bar

Race BMX-cykelstyren är vanligtvis högre än BMX-stolparna i Freestyle-cyklar. Handtag för race BMX cyklar finns i olika modeller och storlekar. Både höjd och bredd på Race BMX cykelstängerna mäts i inches. De flesta BMX-stavar är 8 till 10 tum höga och 28 till 30 tum breda. Loppet BMX styrenheter är gjorda av antingen aluminium eller tyngre ståltyper. De flesta BMX-stänger för freestyle-cyklar är gjorda av stål, medan de flesta BMX-styrenheter för racecyklar är gjorda av aluminium för att hålla cykeln så lätt som möjligt.

Ska jag välja en 2-delar eller 4-delad BMX bar?

Det finns i grund och botten två sätt BMX-stänger är konstruerade, och du gissade det - 2-delade eller 4-delade styren.

2-deliga BMX-cykelhandtag är gjorda av 2 stycken av stål eller aluminiumrör. Detta är vanligtvis en lättare konstruktion. Den tvådelade baren är vanligtvis den starkaste konstruktionen eftersom den bara har två svetsningar.

4-delade BMX-cykelhandtag är gjorda av 4 stycken av stål eller aluminiumrör. Detta är ofta lite tyngre än en 2-delig bar, men det ger en unik design till loppet BMX-cykeln, som vissa ryttare prioriterar.

Så om ditt huvudsyfte är att få din cykel så låg som möjligt borde du noga gå med en 2-bitars BMX-bar. Om du vill ge din cykel ett mer retro och snyggt utseende, skulle de fyra delarna vara ditt vapenval.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor