×
Meny

Wakesurf Delar

Gör din wakesurfing upplevelse ännu bättre

Det finns ett antal olika wakesurf delar som du kan skaffa för att förbättra din wakesurf upplevelse. Wake shapers, eller wakesurf wedges, är populära delar av utrustningen som installeras på sidan av båten för att skapa bättre vågor. Wakesurf fenor kan förändra stabiliteten, kreativiteten och kontrollen på en våg, och wakesurf traction pads ger dina fötter det grepp du behöver för att hålla dig kvar på din wakesurf bräda.

Skapa den perfekta vågen med en wake shaper

En perfekt wakesurf våg ska vara ren, jämn och hög, men detta är inte alltid fallet. Wake shapers monteras på sidan av båten för att minska vattenturbulensen på ena sidan och skapa en bättre formad wake på den andra. Dessa kan enkelt monteras på din båt, vissa modeller använder kardborreband och andra använder sugkoppar.

Wakesurfing liknar wakeboarding, men med några små skillnader. Wakesurfare använder kölvattnet för att hålla sig i rörelse, medan wakeboardare dras av ett rep bakom båten. Wakeboarding är en mer trickorienterad sport där man kan utföra olika hopp och grepp. Om det här låter som något för dig ska du kolla in vår kollektion av Wakeboards.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor