×
Meny

Ramper och rails

Är det dags att skaffa en skateramp?

Skateramper används av aggressiveåkare för att utföra hopp och tricks i luften. De vanligaste är launch ramps och kickers. De är lätta att transportera och består av en bank eller sluttning i rak eller böjd vinkel för att kunna utföra hopp. aggressive skaterails är rör eller smala plattformar som används av rullskridskoåkare för att utföra grinds och slides.

Om du har åkt rullskridskor under en längre tid, kommer att äga en ramp eller ett rail för att påskynda inlärningskurvan. Ramper för rullskridskor liknar alla andra ramper som du skulle använda för skateboards, BMX eller sparkcyklar, den enda skillnaden skulle vara den setup du skulle välja.

Normalt sett väljer du en linje när du åker rullskridskor på olika typer av hinder - vilket betyder vilken följd du åker på de olika ramperna och skate railsen för att öva eller visar dina färdigheter. Du kan köpa olika, flyttbara ramper för att lära dig och öva trick där du behöver mer airtime. På så sätt slipper du leta och ta dig till spots eller en park, där du med största sannolikhet inte är den enda som står i kö för att prova rampen.

Är du beredd att prova dina färdigheter i parken med ett par nya rullskridskor? Ta en titt på vårt utbud av Aggressive Inline Skates.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor