×
Meny

Kompletta skateboards

  Filter
Färger
Varumärken
Deck bredd
Deck längd
Hjul hårdhet
Föregående
Nästa
Sida 1 av 4

Bra att veta

Skateboards för nybörjare och kompletta skateboards för erfarna åkare

Kompletta skateboards är optimala för dig, som är nybörjare och letar efter din första skateboard, eller dig som bara inte vill eller kanske inte är så trygg med att samla din egna skateboard.

En komplett skateboard är monterad från början, så det går nästan direkt att ta den ur lådan och ut och åka, där du kan träna tricks med din nya bräda. Du behöver alltså inte relatera till varje del såsom trucks, hjul, deck eller liknande. När du har fått mer erfarenhet på skateboarden och vill anpassa det mer till din körstil, kan du börja att montera en skateboard till dina specifika behov och önskemål. Fram till dess, kan en komplett board vara ett optimalt val.

Skräddarsy din kompletta skateboard

Du är inte bunden till att köpa en specifik uppsättning när du köper en komplett skateboard. De flesta skateboard-delarna passar ihop, och delarna är i princip så mycket standard de kan bli. Det är dessutom mycket enkelt att byta ut delarna, och det finns guider här på SkatePro som visar hur du byter ut varje dela på en skateboard.

Om du väljer att köpa en komplett skateboard, kan du vara säker på att alla delar passar perfekt ihop och att någon, någonstans har lagt stor vikt vid att välja vilka delar som ska sättas ihop.

När du köper en komplett skateboard får du vanligtvis ordentligt med rabatt jämfört med om du köper delarna separat.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor