×
Meny

BMX Accessories

Föregående
Nästa
Sida 1 av 3

Köp rätt verktyg till din BMX-cykel så du kan fortsätta rulla oavsett vad!

Har du någonsin testat att åka till BMX-parken men blivit tvungen att åka hem direkt efter du har kommit fram på grund av punktering? I vår Freestyle BMX tillbehör-sektion hittar du alla verktyg du behöver - från verktyg till att byta ut delar på din BMX-cykel, som hävarmar, till frihjulsborttagare och mycket annat

Om du har med dig rätt BMX-verktyg för att reparera din Freestyle BMX, kan du fixa alla de vanligaste reparationerna på plats och vara kvar i parken så länge du vill. Om du har din ryggsäck fylld med utrustning som The Powerslide Air Pump med inbyggd manometer, lite verktyg och några reservdelar, är det ingen ursäkt för att åka hem tidigt.

Frihjulsborttagare

Om du vill ta av ditt frihjul, behöver du ett särskilt verktyg, en borttagare för frihjul, för att få grepp om kärnan på frihjulet. Några av dessa verktyg kan monteras med en skruvmejsel eller så kan de vridas med en skiftnyckel.

Hävarm för BMX-cykeldäck: Du kommer aldrig behöva något annat verktyg för att byta däck

Det är aldrig ett bra tillfälle för punktering och du vill inte bli stående på gatan eller i parken och slösa din tid på ett ohanterligt däck. Med ett set hävarmar för däcken, kan du byta däck på nolltid och fortsätta åka och ha kul.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor