×
Meny

Kullager till skateboards

  Filter
Varumärken
Kullager precision
Lager typ
Spacers
Smörjmedel

Bra att veta

Du behöver skateboard lager för att hålla dig rullande


Här kan du hitta vårt utbud av lager för skateboards. Vårt breda utbud av lager gör att du alltid kan hitta det du söker, oavsett om det är ABEC-3 eller ABEC-9 lager eller något däremellan.

De flesta Skateboarders föredrar att använda Bones Reds skateboard lager eftersom de är mycket slitstarka och testade av massor av vanliga och pro skateboardåkare. Lagren har inte fått betyg på ABEC-skalan, men precisionen är känd för att vara lika med en ABEC-3 eller 5 som är perfekt för skateboardåkare.

Ett vanligt missförstånd när man väljer lager för skateboards är att du ska välja ett lager med hög ABEC-gradering, oavsett hur du använder din skateboard. Men som gataåkare borde du faktiskt välja ett lager med lägre betyg, eftersom du inte behöver all den höghastighet som en ABEC-7 för 9 kan erbjuda. Du behöver bara hållbarhet.

Kom ihåg spacers för dina nya skateboard lager


Om du vill byta ut alla skateboardlager, ska du köpa ett paket med åtta. Vid byte av lager, rekommenderar vi också att du byter avstånd mellan lagren. Spacers är ganska billiga, och eftersom skateboarding ofta resulterar i några seriösa träffar och slag, kan de också behöva en ersättare trots att de ser helt nya ut. Om du upplever en låg prestanda från dina skateboard-lager, kanske du vill prova en bra rengöring innan du rusar ut och köper ny en gång. Lär dig hur du rengör dina skateboard-lager i den här artikeln.

SkatePro