MENY
×

Aggressive Skridsko skor

  Filter
Varumärken
Storlek
Sko storlek
Känga/Skal typ
Innerkänga detaljer

Alla våra aggressiva skridsko sko och ramar passar perfekt tillsammans


Passar stöveln på ramen? Det är en fråga att du inte behöver fråga dig själv om du väljer att bygga din egen anpassade aggressiva anpassade skridsko här på SkatePro. I den här kategorin hittar du vårt utbud av aggressiva skateboots, och alla är UFS-kompatibla vilket helt enkelt betyder att de passar den vanligaste standarden runt.

En av fördelarna med att köpa endast den aggressiva skridskor är möjligheten att skapa egna unika aggressiva inlineskridskor. Genom att börja med skridskoskorna kan du välja att anpassa dina aggressiva skridskor med ramar, lager och hjul efter eget val. Om du redan äger ett par aggressiva inlineskridskor, kan du också använda delarna från dessa till dina nya skridskor för att spara pengar och skapa dina egna unika skridskor.

I det här avsnittet hittar du också stövlar som inte finns i våra aggressiva skridskosektioner. Anledningen till detta är att några av stövlarna produceras i ett begränsat antal, och tillverkarna vill att deras kunder ska optimera sina stövlar med den perfekta personliga inställningen och skridsko-stilen.

Vi har ett brett sortiment av aggressiva skridskor från en rad olika tillverkare. För tillfället är en av de mest populära stövlarna i avsnittet V13 från Val som är en design av den ikoniska Majestic12 från Roces, som hjälpte till att definiera aggressiva skridskor i slutet av 1990-talet.