×
Meny

Vattenskidor

När snön smälter är det dags för vattenskidor

Låter det lockande att flyga över vågorna i höga hastigheter? Så kan vattenskidåkning vara något för dig. Även om du inte börjar med de höga hastigheterna så är det något som kommer efter lite tid och övning ute på vattnet.

Mycket har hänt sedan de första par träplankorna fästes bakom en motorbåt helt tillbaks i 1922. Mellan då och nu har en hel del skett inom teknologin när det kommer till vattenskidor. Främst så är en modern vattenskida ofta tillverkade av komposit material så som kolfiber. Låg vikt, mindre motstånd och högre manövreringsförmåga.

När det kommer till att välja rätt typ av skida så är detta ett viktigt val då det påverkar din upplevelse ute på vattnet. Oavsett om du ska köp ditt första par vattenskidor, ett set kombo skidor till barnen eller om det är dags att byta ut dina gamla skidor från tonåren - har vi det du behöver.

Om du är nybörjare är det viktigaste att hitta en vattenskida som är anpassade för nybörjare. Annars kan det bli svårt att komma upp i stående läge ute på vattnet. Det nämns i de olika produkternas beskrivning om de är passande för nybörjare, övade eller expert åkare.

Så ta en till på vårt utbud av vattenskidor. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor