×
Meny

Vattenskidor

När snön har smält - då är vattenskidor det bästa

Låter det lockande att flyga över vågorna i kanske 60 km/h? Då kan vattenskidåkning vara något för dig. Även om du inte börjar i dessa galna hastigheter, så finns det en god chans att du kommer kunna nå hastigheter därikring med lite övning och inom en rimlig tid.

Mycket har hänt sedan de första träplankorna fästes bakom en motorbåt år 1922. Sedan dess har det gjorts en del förbättringar i tekniken inom vattenskidåkning. En sak är att moderna skidor huvudsakligen är gjorda av kompositmaterial så som kolfiber. Lägre vikt, mindre motstånd i vattnet och högre manövrerbarhet.

Det är viktigt att du väljer rätt vattenskidor, då rätt par skidor resulterar i mer skoj och en lättare tid på vattnet. Oavsett om du köper dina första slalom-vattenskidor, ett par combo-skidor för barn eller kanske byter ut dina 20-år gamla skidor från tonåren - så har vi det du söker.

Om du är nybörjare, så är det viktigaste att du hittar ett par skidor som faktiskt passar för nybörjare. Annars kommer det bli väldigt svårt att komma upp på skidorna. Det nämns i produktbeskrivningen om skidorna är optimerade för nybörjare, vattenskidåkare på medelnivå eller expertnivå.

Så ta en titt i våra olika kategorier med vattenskidor. Om du har några frågor, så är du mer än välkommen att kontakta vår kundservice.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor