×
Meny

Uppblåsbar SUP

Bra att veta

Uppblåsbara SUPs

Uppblåsbara paddelbrädor, Inflatable paddle boards (ISUP), är hårda utvändigt likt fiberglas-SUPs tack vare oerhört hållbart härdat gummimaterial. Men istället för en solid kärna, är en ISUP fylld med luft invändigt, vilket ger många fördelar när det kommer till transport och förvaring.

ISUPs är gjorda av lager av PVC-plast och miljoner vävda fibrer som knyter samman brädan i ändarna. Dessa fibrer är förvånansvärt starka, när brädan är uppblåst. Sammantaget brukar en uppblåsbar SUP/ISUP vara lättare än sin solida motsvarighet.

Liksom sina "hårda" syskon, kan uppblåsbara SUPs användas för att glida fram på sjöar eller längs havsbukter, fiska, surfa eller t o m för att yoga på.

Även om uppblåsbara SUPs har utmärkt flytförmåga, rekommenderar vi att du endast använder dem på platt vetten och i förhållanden med mindre vågor på din hemmasjö.

Varför välja en iSUP / Inflatable stand up paddleboard?

  • Om du är trångbodd, eller kanske inte har en van att transportera din SUP i, eller är nybörjare eller inte använder en SUP så ofta, finns det flera fördelar med att välja en iSUP över en klassisk SUP i fiberglas.
  • Du behöver inte mycket förvaringsutrymme eftersom brädan ryms i en resväska när den är tömd på luft.

Detta gör den den lätt att transportera världen runt, för att utforska de bästa platserna.

Vi har ett brett sortiment av uppblåsbara SUPs i olika designer och från olika märken.

Funderar du över något? Tveka inte att kontakta vår kundsupport, antingen via mail eller telefon.

SkatePro