×
Meny

Kitesurf remmar & bindningar

  Filter
Varumärken
Sko storlek

Ha kontroll med kiteboard bindningar och remmar

Bindningar och fotband för kitesurfing är två olika typer av utrustning som förbinder dig med kiteboarden. Kiteboardbindningar inkludera stövlar som du spänner fast fötterna i, medan kiteboardremmar är utformade mer som ett par tofflor som du glider in i.

De stora fördelarna med att använda en uppsättning bindningar är att du inte behöver oroa dig för att förlora din bräda när du faller, eftersom dina fötter sitter stadigt fast. Kiteboard boots ger dig också större kontroll när du utför lufttricks. Kiteboardremmar är superlätta att ta på och av och är mycket lätta, därför lämpar de sig bättre för nybörjare att börja med, även om det finns många erfarna åkare som också använder dem. Många gånger har bindningar utformats med en eller två åkstilar i åtanke, så se till att använda filtret för att hjälpa dig att begränsa alternativen.

Kan man sätta wakeboardbindningar på en kiteboard?

Ja, det finns många kitesurfare som väljer att använda wakeboardbindningar på sin kiteboard. Nästan alla modeller är kompatibla med brädorna, men detta bör ändå kontrolleras före köpet. De fungerar väldigt lika varandra, men mer avancerade kitesurfare föredrar att använda kiteboardbindningar eftersom de klarar mer vridning. Det finns en så stor marknad för wakeboardbindningar, både när det gäller kvalitet och pris, därför ger det dig ett mycket större utbud av produkter att välja mellan.

Drakar och selar är de andra viktiga utrustningsdelarna för kitesurfing. Kolla in vår användbara guide - Att köpa kitesurfingutrustning för mer information.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor